Sayfa 359/784 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. Her devrin adamidir.devrin egemenine cok yedirir.cekmekoydeki hadiseyide bir sekilde kapatmistir.bagimsiz azalara bakin hep hukumete yakin sahislardir.neden hep boyle acaba?bir sebebi yok mu? Cok ciddi para kazandi halka arzdan.yatirimci perisan oldu..resmi kurumlar izledi ve halen izliyor. Amerikan spk si SEC, turkcell i incelemeye geliyor amerikadan. 1 hafta kadar kaliyorlar.deloitte tuda cagiriyorlar.herkes tutusuyor.adamlar muhasebe fialerini incelemisler.onay mekanizmalarini incelemisler.inanabiliulyor musunuz? Adam taaaa abd den benim borsamdasin diyor oradan geliyor acaba spk isimli kurum 1 tane elemanini 1 gunlugune gondermismidir. Spk devletin basina buyuk kulfettir. Uzmanlarinin tek gayesi abd de master yapmak ve bunu devlete odetmektir.yazik bu vatandasa be ya...cok yazik..ne zaman gelismis ulke oluruz acaba?

2. Biz hep böyle kalacağız , gelişmiş görünsek te kafamızda basit hesaplar ve karnımızda tilkilerle, sinpaş bu toplumun aynası bu gerçeği hemen kabul edip ona göre yaşamımızı düzenlemeliyiz

3. Lightbulb

Harmonik sisteme takilanlar #sngyo
    Yükseliş trendin göstergesi olabilir..
    Yarın izleyelim YTD.
    Attached Images Attached Images
    %100 Düşünce Özgürlüğü.. YTD

4. Bilanço düzelmeli ilk olarak

5. çık artık verem ettin
    saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra

6. 113bin deki borsa yuzde bir artiyor 70 kurus olan sinpas ta yuzde bir artiyor..

7. ya arkadaş....sanki birşeyler olacak gibi...patlamaya hazır bomba haline geldi...hissediyorum ama..
    bugunde sanki bist100 endeksin azizliğine uğradı sanki...yine de 0,77 de tutundu..
    sıkıştı hem de çok sıkıştı..yeter piyasa da senet bırakmadı topladı toplayacağını...pazartesi den sonra gitmeye başlayacak herhalde...sıkıştı..

8.  Alıntı Originally Posted by senkap Yazıyı Oku
    ya arkadaş....sanki birşeyler olacak gibi...patlamaya hazır bomba haline geldi...hissediyorum ama..
    bugunde sanki bist100 endeksin azizliğine uğradı sanki...yine de 0,77 de tutundu..
    sıkıştı hem de çok sıkıştı..yeter piyasa da senet bırakmadı topladı toplayacağını...pazartesi den sonra gitmeye başlayacak herhalde...sıkıştı..
    çok sikişti 0.76 kapattı

3-4 yıl önceki fiyatı 0.98

dağ fare doğurdu

alsın avni ve avanesi sngyo hisselerini GöZüNe soksun
    Son düzenleme : gülenyüz; 02-11-2017 saat: 18:17.

Sayfa 359/784 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •