Artan

42,30 9.98 18:10
51,70 9.95 18:10
15,49 9.94 18:10
293,00 9.94 18:10
55,85 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,07 -10 18:10
78,30 -10 18:10
9,45 -10 18:10
112,60 -9.99 18:10
23,98 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.540.974.365,50 18:10
11.053.409.297,38 18:10
8.596.734.413,33 18:10
7.895.451.379,96 18:10
7.682.484.507,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 359/948 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Viop XXXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir bitcoin çılgınlığı gidiyor... Aklı olan bulaşmaz... Vadelide dolarda fırsat bitmiyor.. Riski çok az... En önemlisi kontrol bizde.. Tamamen yasal... Coinlerin ne olduğu belli değil, 7/24 psikolojk savaşta cabası
    Dolar yada endeks vadelide işini biliyorsan coin harbiden gereksiz birşey

T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dün TV'de gazeteci yeni politikayı arkadaşı olan yeni bakandan sohbet sırasında öğrenmiş ama sır olduğu için söyleyemezmiş. Çıkışta bize söyle dediler kabul etmedi.

Bakandan öğrendiğine göre rahatlama Haziran ve Temmuz ayından itibaren başlayacakmış. Turizm de katkıda bulunacakmış.

O yüzden Kasım 2022'den önce seçim zor.

Bugünkü RTE konuşmalarından Kılıçdaroğlu'nu rakip olarak görmek istediği anlaşılıyor, Kılıçdaroğlu'nu adaylık açıklamaya zorluyor. Adayım derse Kasım'da seçim olabilir.
    Tabi Kilicdaroglunu istiyor abi. Yenebilecegi tek adam o cunku İktidar gudumlu bir anket firmasi var. Son Kasim anketi.
    Cumhurbaskani İmamogluna ve Yavasa karsi ayni oy oranini aliyor. 41.3
    İmamoglu 34, Yavas 39 iste geri kalanlari kararsiz.

Ama Cumhurbaskani karsisina Kilicdaroglunu alinca birden oyu 35.4 e dusuyor. Kemal Bey 33.9. Kararsizlar birden yuzde 30 un uzerine cikiyor falan. KK salliyor masayi adeta

Kilicdaroglunun hiyarim var diyene tuz alip kosmamasi lazim. Adayligi kazanmasi neredeyse garanti olan kisiye birakmali.

Ote yandan ekonomi falan hikaye. Duzelen hicbirsey olmaz. Tek amac KK yi karsiya almak.

3. Son dönemde Kılıçdaroğlu adaylığa sıkı asılıyor. Ankara-İstanbul yürüdü terledi, saray yerine ufak mutfakda çalışma yapıyor yani bana göre adaylık hak ediyor. Adam eskiden subhaneke filan bilmiyordu, şimdi ayet hadis okumadan konuşma tamamlamıyor. Ben buraya kendi tırnaklarımla geldim der başkan olunca rahat çalışır. Bu şekilde gider ise ben ona oy verebilirim.

Diğerleri bana göre çok balon. Internette yazılana göre Mersin mitingine diğerleri destek vememiş meydan tam dolmamış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Son dönemde Kılıçdaroğlu adaylığa sıkı asılıyor. Ankara-İstanbul yürüdü terledi, saray yerine ufak mutfakda çalışma yapıyor yani bana göre adaylık hak ediyor. Adam eskiden subhaneke filan bilmiyordu, şimdi ayet hadis okumadan konuşma tamamlamıyor. Ben buraya kendi tırnaklarımla geldim der başkan olunca rahat çalışır. Bu şekilde gider ise ben ona oy verebilirim.

Diğerleri bana göre çok balon. Internette yazılana göre Mersin mitingine diğerleri destek vememiş meydan tam dolmamış.
    K K oğlu son dk ya kadar doğal adaymış gibi yapıp asıl adayı yıpratmaya fırsat bırakmadam asıl aday E i oğlunu aday gösterecek bence

K K oğlu oyun kuruyor

5.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    K K oğlu son dk ya kadar doğal adaymış gibi yapıp asıl adayı yıpratmaya fırsat bırakmadam asıl aday E i oğlunu aday gösterecek bence

K K oğlu oyun kuruyor
    Ben de önceden öyle düşünüyordum, fikrim değişmeye başladı. Sonuçda o da bir insan, terlemeyen adama hakkını verecek değil.

Öte yandan cübbeli hoca gidişattan rahatsız. Geçen yıllarda ateist adam hükümdar olsun adalet ile yönettikten sonra bize ne dedi. Bu hafta çıtayı yukarı taşımış, Nas filan deyip insanların asabını bozmayın diyor. Bir sonraki aşamada ben Kılıçdaroğlu'nda mehdilik alametleri görüyorum derse şaşırmam.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Son dönemde Kılıçdaroğlu adaylığa sıkı asılıyor. Ankara-İstanbul yürüdü terledi, saray yerine ufak mutfakda çalışma yapıyor yani bana göre adaylık hak ediyor. Adam eskiden subhaneke filan bilmiyordu, şimdi ayet hadis okumadan konuşma tamamlamıyor. Ben buraya kendi tırnaklarımla geldim der başkan olunca rahat çalışır. Bu şekilde gider ise ben ona oy verebilirim.

Biz miting yapacağız sizide davet ediyoruz demişler. Siyaset diliyle biz sizin küçüğünüz değiliz bize abilik yapmaya çalışmayın cevabı verilmiş

7. bugün ben ve şahsım kendimi de çağırarak ekonomi üzerinde istişare yaptık keyifli sohbetti
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu dediğiniz pıst100 yabancının elindeyken öyle olurdu ,
    2019 da 30 milyar dolar çıkan parayı kim karşıladıysa mal onlarda ,
    onlar malı onlara satanlara yeniden satarsa dediğiniz olur yoksa vakti saati geldiğinde bu konularla ilgili çok hikayeler duyacağız.Ben duyduğum çok hikaye var ispatlanmadığı sürece hikaye olarak kalıyor.
    İspatlandığı an kayıtlara geçer.
    Abi benim aklima baska birsey takildi. Madem mal bunlarda biz niye eski zirvelere dolar bazli gidemiyoruz. Eskinin en baba destegi 2 dolar simdinin en baba direnci oldu. Mal onlarda para onlarda neden bugune kadar eski zirvelere gidemedik. Tahtaci olsan elinde bukadar mal varken basip gitmezmisin.

Sayfa 359/948 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •