Sayfa 359/1001 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. diyorum gene diyorum hep diyorum burada AYI YÖNLÜ TANIDIKLARIM BU COİN PİYASASINDA OLSA VAR YA İÇİNDEN GEÇER..!!
    GENE DİYORUM HEP DİYORUM ..!!
    ALTI DOLU BOŞ ARAMAYINIZ..!!
    furya da olunuz asıl AYI COİN PİYASASINDA 2 AYDIR.!!!
    HER TÜRLÜ TEKNİK STRATEJİYE UYGUN BİR PİYASA..
    elin ergenlerini FENOMEN ETMİŞSİNİZ vop PİYASASI YÜZÜNDEN.!!
    btc de ki dünkü bar bizi borsa ile ırgalarsanız ortalama 3 aylık bir süre.!! PİYASA HIZINI BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ.!!

2. Oyunagelen,

Fazla açılma , daldan dala konma her tepenin dibide olur önemli olan zaman ,
    aç gözlü olma, kazanıyorum diyerek hareket etme o duygu öyle zaman içinde sana altından kalkamacağın hatalar yaptırır sen bile zaman içinde kendini tanımazsın.
    sen yine bir sabah kalktığında porföyünün %50 sini kaybedecekmiş gibi oyunda hareket et ona göre ilerle.
    buda benden sana yaşanmışlıklar içinde hafta sonu tavsiyem olsun.
    kolay gelsin.

3. Dow grafı neden atmadığım özelden sorulmuş paylaşımda bulunucam,
    Dow da yön konusunda belirsizlik mevcut , tehlikeli sınırda hareket ediyor.
    önümüzdeki saat diliminde grafı paylaşırım.
    Pıst 100 graf da istendi hafta içi ,bilmiyorum onu atmaya gerek yok Bademcuklerin bitti dediği yerde pıst 100 de biter

4. Işık Ökte Retweetledi
    Işık Ökte
    @isikoktenotes
    ·
    14s
    1- Değerli TCMB yöneticilerine çağrı: Lütfen bu güzel ve yalnız toprağın doğmamış çocuklarının rızkını, döviz piyasasında müdahale adı altında satmayın.. $2 milyara yakın paramız yandı.. #IşıkÖkte #ısıkökte

Herkes bir şekilde kazanıyor gözüksede Işık bey in dediği gibi yanlış yönetilerek kaybediyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Oyunagelen,

Fazla açılma , daldan dala konma her tepenin dibide olur önemli olan zaman ,
    aç gözlü olma, kazanıyorum diyerek hareket etme o duygu öyle zaman içinde sana altından kalkamacağın hatalar yaptırır sen bile zaman içinde kendini tanımazsın.
    sen yine bir sabah kalktığında porföyünün %50 sini kaybedecekmiş gibi oyunda hareket et ona göre ilerle.
    buda benden sana yaşanmışlıklar içinde hafta sonu tavsiyem olsun.
    kolay gelsin.
    bir gecede adam varlıgının 3 te birini kaybetmiş biri olarak uyanabiliyor bu piyasada..tabii hepsinı buraya yatırdıysa..daha once cok montanlı işlemlerim olduysa da sizinle benzer dusunuyorum. kazandım daha cok kazanıyorum derken kayıp cok ani olabiliyor. sahsen zırvedeyken paramın buyuk kısmını cektim ve sembolik rakamlarla devam ediyorum.

6. Ümit Özlale
    @UmitOzlale
    ·
    21s
    Borca batık şirket TCMB…

Döviz kuru böyle giderse, TTK’ya göre 2022 başında TCMB borca batık bir şirket olacak ve literatüre göre de teknik olarak iflas etmiş sayılacak.

Sıfırladığınız yedek akçe neden önemliymiş, anladınız mı?

Yanlış yönetilmeye devam edilirse böyle haberler 2022 çok duyucaz.

7.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    bir gecede adam varlıgının 3 te birini kaybetmiş biri olarak uyanabiliyor bu piyasada..tabii hepsinı buraya yatırdıysa..daha once cok montanlı işlemlerim olduysa da sizinle benzer dusunuyorum. kazandım daha cok kazanıyorum derken kayıp cok ani olabiliyor. sahsen zırvedeyken paramın buyuk kısmını cektim ve sembolik rakamlarla devam ediyorum.
    Ben yaşanmış olan şeyi yazdım , insanı aç gözlülük ve kibir bitirir.
    ben aç gözlülük yaptım borsada cezamı çektim eski zaman diliminde.
    bakın son 1 ayda hangi tahtaya girilse %15 üzeri rahat paralar kazanıldı algı şimdilik bu yönde işliyor , bu sert yukarı hareketlerin sert düşüşleride bu şekilde olur.Ben oyunda kalan sigortalı ve temkinli hareket etsin , zamanlama ve maliyette yanında tatlısı olsun.

8. İBB Haber
    @ibbhaberleri
    ·
    15s
    Sayıştay, İBB tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin 3-6 yaş arasındaki çocuklarına ücretsiz Halk Süt desteği verilmesini mevzuata aykırı buldu.

şunları okudukça YAZIK Ülkeme diyorum.

Sayfa 359/1001 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •