ben destek çalışması yapıyor dedim , umarım 0,50'den döner , biraz da martıya bağlı ama 3 gündür çok fazla satıldı , tahtanın alıma dönme zamanıdır diye düşünüyorum,alıma dönüldüğünde çok fazla satıcı bulamayacağından kademeler rahatlayabilir...
ben destek çalışması yapıyor dedim , umarım 0,50'den döner , biraz da martıya bağlı ama 3 gündür çok fazla satıldı , tahtanın alıma dönme zamanıdır diye düşünüyorum,alıma dönüldüğünde çok fazla satıcı bulamayacağından kademeler rahatlayabilir...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Katiliyorum hocam ayrıca bu endex te bukadar diri durmadi bile benim iicn yeterli. Şahsım kanaatim 48 den aşağısı olmayacağı yönde bakalım herkes kendi bilir .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.
Ayrıca Burdan açık yapılmasını dikkate almıyor insanlar . Böyle bir günde açık yapılması normal görünüyor. Önemli olan destek ve stoploss değerinizi iyi belirlemenizdir
Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.
Oncelikle anlamamız gereken şey her satış aynı zamanda bir alıştır. Alan yoksa zaten satamazsin![]()
Bi ışık görünmeye başladı, çıkış mı, tren mi öğleden sonra anlayacaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0,50 destek çalıştı
bu martılar 16,00 sonrası gene uçuşa geçecekler sanki...
henüz bu kadar harekete hacim bir hiç...
Son düzenleme : philosopher; 29-03-2017 saat: 14:44.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bakalım bugun artıda kapatabilecekmiyiz bu arada martiya yaklaştik daha doğrusu o bizd yaklaştı bakalim
Dua edelim martı 60 üzerine atsın buda onun gazına 52 yi bari geçer, kişisel görüşümdür.ytd
Yer İmleri