Sayfa 36/275 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 2197 madde; 281 - 288 arası.

Konu: PSDTC - Pergamon Dış Ticaret

1. Esbye06 yarın için öngörünüz işlem hacmi süpper sizce ne olur

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

2. Tavanı neden bozdu bende bunu merak ediyorum?

Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    ben portföyü bolmeyi bir türlü beceremedim kendime söz verdim ama parça parça aldım kendimce derken maliyet 6.28 ile komple buna daldım.hissenin temettü vermesi temettü veren hisselere göre bence bedava oluşu(vesbe yanlışım yoksa 2.5 vermişti 20tl gördü yanlışta olabilir)şirketin 15-20 masa 100-150 personelle 0 maliyet çalışması (edindiğim intiba bu)kimse beğenmesede her dönem az yada çok kar açıklaması beni bu hisseye çekti.6 ay öncesinde ismini bile bilmiyordum temettü veren şirketler dedim google amcama orda görünce 2.40 temettü 6 tl fiyat kal geldi bana 2-3 saat google amcadan araştırdım kafama yattı borsada yeniyim güvenli liman hissettim hisseyi benim hikaye bu
    Vaybe, keske sizin gibi sadece burda olsaymisim. Ne yazikki sasa ve buradayim...

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Belli bir hikayesi yok ama faizlerin düşmesi ile temettü olarak ucuz kaldı tebrikler pergamona güzel yükselisti ama arkadaşlar elinde yüklü mal olanlar böyle günleri değerlendirin satış olarak sonra çok ararsınız böyle günleri teknik olarak hisse güzel babo abimizin dediği gibi teknik önden gider haberler sonradan gelir bu arada yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by serdar2428efe Yazıyı Oku
    Tavanı neden bozdu bende bunu merak ediyorum?
    Tavani bizmadi ki. En yuksek 847 gorsu kapanisi da 830 dan yapti.

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Belli bir hikayesi yok ama faizlerin düşmesi ile temettü olarak ucuz kaldı tebrikler pergamona güzel yükselisti ama arkadaşlar elinde yüklü mal olanlar böyle günleri değerlendirin satış olarak sonra çok ararsınız böyle günleri teknik olarak hisse güzel babo abimizin dediği gibi teknik önden gider haberler sonradan gelir bu arada yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Babo abi nerede yaziyor biliyormusunuz? Sanki bir ara kuslu yerdeydi.

7. Tavan 8,47 idi işte

8.  Alıntı Originally Posted by vigamox Yazıyı Oku
    tavani bizmadi ki. En yuksek 847 gorsu kapanisi da 830 dan yapti.

Sm-g935f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
    kardeş tavanı bozmak tabirini tam öğrenememişsin

Sayfa 36/275 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •