Sayfa 36/153 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Abd'de seçimler yapılmayacak...

1. SULTAN TARLACI, Prof. Dr.,
    @TarlaciSultan
    ·
    9s
    “Cehennemin en karanlık köşeleri buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır.”
    .
    Dante
    @erefefik

2. Garo Paylan - Կարօ Փայլան
    @GaroPaylan
    ·
    17 Eki
    Karabağ’da süren savaşta, her iki taraf da sivil yerleşim yerlerine saldırılar düzenliyor.
    Azeri ve Ermeni güçleri derhal sivil yerleşim yerlerine saldırıları durdurmalıdır!
    Ateşkesi sağlayamadığımız sürece, iki halk birbirine kıyarak, beraberce kaybetmeye devam edecek.
    @erefefik

3. Sildim, yeniden ekledim. Bu video çok şey anlatıyor.
    @erefefik

4. Nurhan Çetinkaya
    @nurhancetinkaya
    ·
    1 sa
    Hayırlı Pazarlar... )

Gavur gavurluğunu bilecek.
    Nurhan abimiz, çok kıyak, çok iyi irakı çeken, Ermeni bir abimizdir...
    @erefefik

5. Alptekin Dursunoğlu
    @Alptekin_D
    ·
    7d
    Trump: Seçimi kaybedersem ülkeden ayrılacağım.
    Reis vermez başkanlığı, belli ki çamura yatacak.

Abd'nin idaresi Joe Bidon'a verilir mi?
    @erefefik

6. simge ekici
    @caapulcukiz
    ·
    5d
    Hatay’ın Belen ilçesinde başlayıp 15 ayrı noktada yaklaşık 350 hektara yakın alanın tahrip olduğu yangının ardından Meclis’e sunulan araştırma önergesi AKP ve MHP’li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.
    Bazı mesajları kendim siliyorum. Yanlış anlaşılabilir olduğundan, sürekli takip edenler yanlış anlamazlar ama yeni takipçiler anlayabilirler. Yoksa yönetimin şimdiye kadar bu başlıkta sildiği mesaj olmadı.
    @erefefik

7. Karabağ'da yaşayan 140.000 civarı Ermeni'nin en az 70.000'nin artık bölgeyi terk ettiği, Erivan ve Ermenistan'ın diğer bölgelerine gittiği doğrulandı.

Ermenileri, Rusya bu topraklara getirmişti.

The Guardian'a konuşan 23 yaşındaki yaralı ermeni asker, Karabağ'da Ermenistan'ın can kaybının 4.000'in üzerinde olduğunu söyledi.
    @erefefik

8. 27 sene önce yaşanan Birinci Karabağ Savaşı zamanı esir düşen ve herkesin "öldü" zannettiği Imran Şamhalov adlı eski Azerbaycan askeri, ayakları zincirli halde bugün özgürleştirilen Füzuli'de bulundu. 27 sene herkesin öldü zannettiği adam esirmiş ve yaşıyormuş.

Çarpışma sembolüSONDAKIKA

Sözde Karabağ CB'nı sözcüsü: "Azerbaycan, Hudaferin su barajını ele geçirmeye çalışıyor. Onlar stratejik varlıkları istiyorlar. Bu, Iran için de büyük tehdit".
    @erefefik

Sayfa 36/153 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •