Sayfa 36/373 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 2977 madde; 281 - 288 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Yazdığım alislarimi son 15 dk.da aktiflestirdim arkadaşlar ..41.90 maliyet ile tamamladım son alislarimi..genel anlamda maliyetim yukarı çıktı..insALLAH sorun olmaz..
    Dostum sana desteğe geldik son dakikalar ama satıcı taraf çok iştahlı verdiler. Özetle ayıları yenemedi bugün boğalar. Ama maç daha bitmedi 4 gün biz artı kapadık onlar 1 gün. Maçta 4-1 öndeyiz hala.

15 ay önce ortada ne Çin anlaşmaları nede Greenx yokken 33.58 görmüş hisse, 15 ay sonra 41 lira olmuş bunca beklentiden sonra çok mu ağa.

15 ayda 10-20 ye katladı yenilenebilinir enerji hisseleri. Atatp sadece %25 pirimli 15 ay aradan sonra.

Demirden korksak kcaere binmezdik.

2. Bir arkadaşım sormuş kcaer mi alıyorsunuz diye.
    Yok ağalar o keko ile benim aramda bir espiri şekli.

Pazartesi ola hayır ola diyelim.
    Ayılara selam, atatp ile yola devam.

3. Hisselerin sağlıklı yükselmesi için ara ara düzeltme yapması, göstergeleri soğutması ve güç toplaması gerekir. Yeter ki yükseliş trendi bozulmasın. Bu kadar beklentisi ve hikayesi olan bir hissenin yükseliş trendine devam edeceğini düşünüyorum.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

4. Şirket finansal açıdan iyi durumda,2.yarı yazılımlarda bilanço etkisi çok daha iyi olur..Halihazırda şirket temel olarak iyi durumda olmasına karşılık yeni hikayeler yazma gayretinde..Popüler sektör yenilebilir enerji alanında da sertifika platformu ile türkiye’de ilki gerçekleştiriyor..Borsa da şirketlerin bir hikayesi olmalı,yaptığı işten para kazanmalı..Atatp çok vizyoner bir şirket..finansal ve sermaye piyasalarında öncü yazılımcı bir şirket..Yurtdışına açılmış çin gibi zor bir ülke de rekabet etmekte..Çin’de iş yapmanın tecrübesini uzun vadede faaliyet göstereceği başka ülkelerle taçlandıracaktır..

5. Miatk piyasa değeri 12 milyar tl yi aşmışken atatp 4 milyar kalması mümkün değil..2023/12 ciro hedefinde şirket güncelemeye gidecek..1 milyar tl beklenen ciro 1.2 milyara revize edilebilebilir..Önümizdeki yıl min.2 milyar ciro gerçekleşirse türkiye de yazılımlar içinde en önde gidebilir..

6. Yenilebilir enerji alanında da sertifika platformu kuran ve sertifaka verebilecek yetkiye sahip şirket olacak atatp. Türkiye de ilk ve tek şirket olacak bu alanda. Bunun haberler Ekim ve kasım ayında başladık diye düşecek kap haberlerine. Lansmanı yapılıp tanıtılacak Greenx.

Eğer ki lansman öne alınır bu ay başlarsa bu iş ile ilgili kaplar gelmeye, dün satanlar Atatp arkasından el sallar göz yaşları ile.

7. 150.000 takipçili üstad hiakkaya da atatp çalışması yapmış.

Pazartesi şenlik var anlaşılan.

https://x.com/hiakkaya/status/169796...T7g_WciuCo62VQ

Perşembe günü listenin başında yer alacak kadar güzel bir görüntüsü vardı.. ancak mevcut senetlerle ilgilenirken bu zilliyi ekrana yazmayı dahi unuttum.. taramalarda yine boy gösterince dönüp baktım ki harika bir alım fırsatı yaratmış.. 41.00 desteği önemli olmakla birlikte 38.86 desteğini de göz ardı etmemekte yarar var.. desteklerden bahsederken çıkış açısının mükemmel olduğunu yazmazsak haksızlık olur..
    iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 36/373 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •