Sayfa 360/692 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Yazılan batma hikayelerini okuyunca korktum .. yanlış hisseye mi girdim diye sorgular oldum ). Şaka bir yana biz resmen kaşındık bu hisseyi alarak..patronun dürüst olmadığı belli. İşimiz insafa kaldı .tek tesellim sermayemin %10unundan fazlasını bu tür patron hisselerine sokmama prensibimi bozmamak olacak.. saygılar

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Di mi meğer lanetliler gemisi gibiymişiz))))))))) Aslında avantajlısınız biz tecrübeli kazazadeleriz,afetlerden kurtulma kapasitemiz yüksek.

Sıkıntı tam da o sn.hkm..bu hisse de bir İT gibi pacamıza yapıştı
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hayır sokakta yürürken paçana köpek yapışır itersin gitmez,vurursun gitmez,paçanı kurtaramazsın ya durum o
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla zarar çıkana kadar burdayız,sn şekerli,yedik müebbeti,bu gidişle şartlı tahliye de yok)))))))))
    Aynen, Gazamız mübarek ola, En azından yeni girmeyi düşünen ve burayı okuyanlar olursa onlara yardımımız dokunsun.. Biz yandık onlar yanmasın..Bu arada Sn Hayek devamsızlıktan kalabilir. Öğretmen de olsa devamsızlık yapmasın lütfen.. Bilgilendirmeleri en azından benim için çok değerli.

Valla yapacak bir şey yok churcıll ın dediği gibi kendini yangının ortasında ateşler içinde bulursan yürümeye devam edip ateşin dışına çıkmayı ummaktan başka çare yok.

Neyse buradaki muhabbet çok kaliteli,emekli adamız ,vaktimiz de çok sıkıntı yok,her gün gelir muhabbet eder dertleşiriz,sıkılmayız arkadaşlar))))))))))))

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Neyse buradaki muhabbet çok kaliteli,emekli adamız ,vaktimiz de çok sıkıntı yok,her gün gelir muhabbet eder dertleşiriz,sıkılmayız arkadaşlar))))))))))))

Bir ara güneş sigortadaydım orda da yıllarca hareket olmamış bir kağıtdı ,2 küsürlardan alıyor satıyorduk falan ,her gün aynı adamlar olduğu için baya baya tanışmıştık.Sonra güneş bir bedelli yaptı kağıt 0.96 lara düştü,allah dedim daldım paranın çoğuyla,sonra 2 lere tekrar çıkınca sattım çıktım hepsini sonra 6 ay içinde kağıt 7 lere gitti,aylarca kağıdın ne topiğine girdim ne grafiğine baktım baktıkça canım sıkılıyordu)))))))) Kimbilir belki de bu da öyle olur.Şimdi adamlar öyle bir prikoloji yaratıyor ki maliyete geldi mi hemen lanet olsun deniyor.Zaten alttan da toplamış oluyorlar,ondan sonra sür yukarı sürebildiğin kadar.

8. Mübarek sanki rus borsasında işlem görüyor.
    Bunca bedelli yapıp, hisseyi de bu kadar düşürmek nasıl bir anlayıştır arkadaş.
    Az bir mal ile bu kadar çok zarar yazdığım başka hiç bir hisse olmamıştır, epeydir izlemiyorum, batık olarak tutuyorum mecburen.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 360/692 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •