Sayfa 360/1002 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Politika faizi 14 , banka 32 günlük mevduat faizleri 20 , uzun yıllardır böyle makas görmemiştim...

2. Doların ya 18 e çıktığı yalan ya şimdiki değeri. Bu kadar olmaz. Bunlar şimdilik vatandaş dövize endeksli mevduatı beğendi algısı yapıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Politika faizi 14 , banka 32 günlük mevduat faizleri 20 , uzun yıllardır böyle makas görmemiştim...
    Herkes kendini kurtarma derdinde. Finans sektörü ve reel sektöre omuz atıyor devlet. Faizler ve tanzim dolar satışları. Vatandaş? Ücretler? Ağanın eli tutulmaz Reis. Emekli ve memur yolunu bekler.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dedik ya tamirci burada asansörün düğme ve çelik halatlarını kontrol ediyor diye
    birden fırlayabilir. boşluğuna denk gelmesin.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Makinalarında dengesi bozuldu , onlar bile neyi fiyatlayacağını şaşırdı.
    Ekonomist olmak böyle birşey

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    birden fırlayabilir. boşluğuna denk gelmesin.
    Ben çelik yelek giyip , miğfer takıyorum, avcı boy çukuruna 1 metre kala kontrol yapıp öyle giriyorum BUBİ tuzağı olmasın diye,
    çok tanıdığım o avcı boy çukurunu kontrol etmeden girdiği için elini,kolunu,vücdunu kaybetti
    bunlar tecrübe ile esasdır.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Doların ya 18 e çıktığı yalan ya şimdiki değeri. Bu kadar olmaz. Bunlar şimdilik vatandaş dövize endeksli mevduatı beğendi algısı yapıyor.
    DEM hesabını beğenmeyenin aklından şüphe ederim

Dün DTH açan veya dolar alan biri 12 den aldığı dolar ile 11,5 de para kaybetti.

Ama dün DEM açan biri 12 den başlattığı hesap ile dolar düşşse bile zarar etmiyor üstüne %14 alıyor..

Hatta arada dolar 15 e çıkarsa, % 14 nemayı yakıp DEM hesbanını 15 den kapatabiliyor. Yani dolarda dalgalanmları bile kaçırmıyor

Dolar düşüsünde zarar etmeyen yükselişte hep kar yazan dünyada başka bir enstürman var mı?

8. USD deki satış muazzam. Spekülasyon falan değil. Bildiğin satış var doğrudan satış. Rezervler, banka pozisyonları güncellendikçe çıkacak ortaya ama acayip acayip. 2018 sonrası halt etmiş. Kısa zamanda çok satış.

Sayfa 360/1002 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •