Sayfa 360/662 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Bu forumda İşbankası yönetimine karşı yazan tek kişi bendim ve işbankası düşmanı hiç görmedim. Bilakis Sayın Depeche mode tarafından aleyhte yazılan yazı hiç görmedim. İşbankası kurum olarak başka yönetim olarak başkadır. İşbankasına niye düşman olalım , yönetiminide eleştirme hakkımız vardır herhalde. Sizin siyasileri eleştirme hakkınız olduğu kadar.

O zaman aylarca bankaya verdigin gibi Akbank roketlerken, hisse gidince de tesekkuru bankaya etmen gerekiyordu demek. Sonucta bankanin aldigi karar ile oldu. Hak vermez misin?

Sizin siyasileri eleştirme hakkınız olduğu kadar.
    Amman gozlerim yasardi! Tamam, karin bol olsun, ne diyeyim. Benim kimsenin sigarasiyla da birasiyla da bir sorunum yok, keyfiniz yerinde olsun ne guzel!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Benimkine zafer sarhoslugu diyelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Ha ben borsadan hic anlamam. Eski hisse net'i de hesaba katarsak enaz 20 kere yazmisimdir anlamadigimi.
    Acemi sansi diyelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Hisse podcast'i falan da dinlemem
    Bilen adam podcast degil islem yapar

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Öyle değil o işler sayın Cin Ali. Ödünç menkul kıymet alma verme var mı? Varsa teorik olarak açığa satışta olur demektir. Gerçi Sayın Stock Trader ın bahsettiği mana da açığa satış yoktu tahtada o da ayrı konu.

70 mln civarında alımın olduğu gün birilerinin elinden oyuncağını aldılar sadece.
    Ödünç verme de yok.eskiden var iken ilan ediliyordu kapta.simdi olmadığı için açıklama yapılmıyor.
    Aracı kurumlar ödünç verme işlemi yapmıyor şu anda isterseniz kurumunuzu arayıp ödünç hisse isteyin bakalım vereceklermi.
    Sagliklar

7.  Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    hisse 2004 deki yerine gelememiş yeni kıpırdamaya başlamış vay buraya gelmesi lazım gap oluştu teknikçiler hortlamaya başladı teknik diye birşey yok bunu kafanıza neden sokmazsınız ?
    Sn.Taka sanırım bu yorumunuzu benim yazım üzerine yazdınız. Öncelikle belirteyim Ben Hortlak değilim. ISCTR nin Şubat 2022 den beri yatırımcısıyım. Öncesinde ise ara ara alt - sat işlemlerimde vardır. Maliyetim bölünmüş hali ile 3,22 TL.dir. İki kere temettü aldım. %122 bedelsiz aldım. Hem Temel hem de Teknik Analize inanırım. ISCTR de de daha uzun süre yatırımıma devam etmeyi de düşünüyorum. Temel beklentiler doğrultusunda hedefim çok yukarılarda. Hatta hatta USD bazlı 1,5 USD leri de geçeceğini düşünmekteyim. Hissemiz son 9 günlük işlem gününde %50 son 1,5 aylık sürede ise yaklaşık % 75 yükseldi. Naçizane olarak bu yükselişlerin kısa vadeli bir düzeltmesi olur mu diye fikir almak istemiştim. Tabi ki de benim de beklentim son gelişmeler doğrultusunda çok daha yukarılarıdır. Nasıl herkes burada kendi fikirlerini beyan edebiliyorsa bende kendi fikir ve düşüncelerimi yazdım. Yoksa amacım Hortlaklık yapmak değildi. Lütfen kusura bakmayın. Beyan ettiğim hedef ve beklentilerim kimse için yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Aciga satisin gercek olani yabanci takas saklamasi olan kurumlardan yapiliyor kullanicilarin kimlikleri belli olmadigi icin. Teknik olarak kapali olabilir.

Yapi Kredi'nin oyle oldugunu sanmiyorum. Kac gun aldi. Bir de arbitraja oynuyor hep pozisyonunu kapiyor.
    Evet tespit doğru yabancı kurum BIST tarafından teknik olarak takip edemez.
    Çifte standart var.
    Benim bahsettiğim husus tüm BIST hisselerde açığa satış olmadığıdır.
    Sagliklar

Sayfa 360/662 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •