Sayfa 361/1005 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Enflasyon bir algı işidir.Neden daha yukarısı olmuyor diye düşündürür satıcıya devamlı.Asla yetmez.Misal asgari ücret elektrik doğalgaz zammı bırak indirim gelmesine rağmen fiyatlar hala yukarı gidiyor..Geçen gün migros da idim.Oradaki elemanla muhabbetim var.Baktım fiyatları değiştiriyor.Ooooo geçiriyorsunuz zamları dedim şaka ile karışık.Utandı falan.Dedim lafım sana değil.Patladı birden.Almasınlar abi o zaman.Ne fiyat koysak deli gibi alıyorlar bende anlamadım dedi.
    Satıcı zam yaptığı zaman alıcı ben maaşıma zam alamadım ki siz ne hakla zam yapıyorsunuz diyebilmeli.
    Maaşlar dondurulmadan enflasyon ile mücadele hikayedir.
    Şu noktadan sonra enflasondan çıkılmanın tek yolu ekonomik likidite krizidir.
    Satıcı fiyat yükseltiğinde talebin bıçak gibi kesildiğini gördüğü zaman enflasyonda yavaşlar
    Yahu biz umudumuz yok deyince millet bozuluyor.

Iktidar bu muhalefet bu halk da bu işte abi neyi kasıyoruz bu borsa bu potansiyelenflasyon karşısında çok ucuz abi oyna devam emekliye 30 çalışana 100 bin maaş loading

2. aaaaa... ne dediğin belli değil..

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    aa öle mi mevcuttan bıktın sus ne verilirse razı ol mu olmalı yane.
    geçin bunları ya.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Nebati KK nın kendisini Bilge Yılmaz ile karşılaştırdığı tweetine bozulmuş.
    Yani...O adamın yanında benim esamem okunmaz diyerek bozulmuş olabilir..

4. Mevduat bankalarında yasal özkaynak kamu, yabancı ve özelde farklılaşmış son hafta.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. ONS altında müthiş bir bilek güreşi görüyorum.Birileri inadına sürmek istiyor birileride inadına basmak istiyor.5 i aşmış FED faizinde doların değerlenmesi beklenir.Değerli dolar zayıf altın demektir.Bir garip enteresan işler.

kk en düşük memur maaşı 21 bin 265 tl olacak demiş. 265'i de var.

bu akşam da çıkıp idareli harcayın keratalar borsa neyim oynamayın hele viop hiç yapman batarsınız der mi?
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sosyal medyada KASET konuşuluyor...

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    ONS altında müthiş bir bilek güreşi görüyorum.Birileri inadına sürmek istiyor birileride inadına basmak istiyor.5 i aşmış FED faizinde doların değerlenmesi beklenir.Değerli dolar zayıf altın demektir.Bir garip enteresan işler.
    günlükte basacaklar gibi görünüyor.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 361/1005 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •