Sayfa 362/651 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Eskiden girerdik 3-5 tane notebook vardı şimdi sürüyle sade 124 model telefon var yorum yapılan ve satilanlar bimeks döneminde kalma cbdigital devam ettiriyor ekleme yapıyor ürün sayılarına bakın günlük değişiyor çoğalıyor

2. Ek olarak şöyle bir ekra görüntüsü koyayımm..

Bir kaç ay önce Bimeks sitelerindeki "saçmalık" ile ilgili mail attım. Hem maili hem de ekran görüntüsünü görebilirsiniz. Saçmalık şu şekilde:

Üstte menülerden TÜM ÜRÜNLEr - TELEFONLAR - Akıllı telefonlardan - ANDROİD telefonları seçince listelenen telefonlar SADECE ANdorid 5.1 işletim sistemine sahip telefonlardır. Bunu düzeltmelerini istedim. ve bu HALA DEVAM ETMEKTE.. Kendinizde görebilirsiniz.

Ekran görüntüsünde görüleceği üzere bir kaç ay önce listelenen telefon sayısı ile şuan listelenen telefon sayısı 5-6 tane farklı. Sony 1 tane gelmiş, asus 1 tane gelmiş, venüz 1 tane gelmiş, Lenovo 2 tane eklenmiş.

Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

3.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Ne arıyorsanız yüklenmiş yuklenmeyede devam ediyor gayet başarılı bir site olmuş
    Gardaş arkadaşlar haklı bu ürünler zaten var ama sadece resmi var bir tanesini almaya çalış anlarsın ürün olmadigini

4. Ben sadece telefon ve tv bilgisayarları paylaştım girin bakın her türlü beyaz eşya her türlü ev aleti yazıcılar neye ihtiyacımız varsa yüklendiler ve yüklemeye devam ediyorlar eskiden bir tane çamaşır makinesi olurdu bulacağınız mağaza su diye

5.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Gardaş arkadaşlar haklı bu ürünler zaten var ama sadece resmi var bir tanesini almaya çalış anlarsın ürün olmadigini
    Ya hakikaten körlük böyle bir şey ben satış yok diye yazmışım halen diyorsun ki satış yok

6. BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Sende ellerine kına yakarsın artık[emoji3]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Keske bimekste öyle bir güzellik yapsa haberi okumadan paylasiuorsun bak sirket kapa açıklama yapmış kasım sonunda ben ortaklarının payını verip ayrılıyorum diye bugünkü kap açıklamasını oku ayrilmami atilmali görürsün demiski aylık 6 aylık 1 yıllık ve 5 yıllık ortalamaları çıkarılıp belirlenecek rakam üzerinden paylarının verilecek demiş

Sayfa 362/651 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •