Sayfa 362/450 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Vizyonist Yazıyı Oku
    Future kodlu şahıs, yaşım 60 ve torun sahibiyim 36 ve 33 yaşında çocuklarım var benim öyle yavrum falan terbiyesizlik yapmadan yazman deha etik olurdu, öncelikle karşında ki bir insan ve küçümsemeden yazılarına dikkat et, ayrıca gözlerinde sorun var senin bir doktora çık, yazımı bir daha okursan bende Patron bilir diye yazmışdım sana benden bu kadar.
    Kusura bakma abi saygısızlık etmek istemedim genel olarak herkesle öyle konuşuyorum uyardığın için teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olucam yazdığın yazıya gelincede başında yazdığın finasalalr iyi olsada bu hisse özelinde bunun bir önemi Yok diye söyledim sende zaten sonunda aynı şeyi yazmışsın bu arada elimde bu hisse Yok Galibin hiçbir hissesini ne alırım ne satarım bilsem ki 100 kat kazancam Genede bulaşmam bu psikopata yine herkesi uyarırım bana göre onun hisselerinden kimse para kazanamaz iyi pazarlar herkese

2. Neyse önemli olan bir hatanın kabulü ve şimdi daha çok sevdim seni, gerçi sende yaşımı nereden bileceksin ya neyse, bende aksine sahipli kağıtlar da nedense para kazanıyorum, önemli olan hissenin doğru zamanda ve güzel fiyatlardan alınması ve dikkatli takibi bende değişmeyen unsurlardır.Diyelim ki aldık ve hisse düştü hiç paniklemem ve beklerim yine mutlaka yerine gelir hatta daha da yüksekden satarım, geçen gün Nibaş da yaptığım gibi, gelelim Galip' e sevilir ya da sevilmez fakat hisselerine sahip çıkan biridir yıllardır bilirim bizler ise kârımızı paramızı biliriz o yüzden bu kağıdın sayfasında yazdım, henüz bende de hisse şu anda Yok, eğer Salı günü 1.20 lerin altı alım fırsatı verirse hiç arkama bakmam alırım çünkü 1.56 gördüğü son seans da hisse en büyük işlem hacmine ulaştı ve ağırlıklı ortalama ise 1.39 gibi yüksekde kaldı, kanımca bir hedefi vardı ve endeks 12.400 den itibaren hızlı düşüşe geçince 1.44 ler den itibaren 1.20 lere kadar endeksi de arkasına alarak silkeleme çabasına girdi diye kendi görüşümü sesli olarak düşüyorum.Bu arada herkesin 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum, bol kazançlar diliyorum.

1,38 destek olmazsa olmazı..

4.  Alıntı Originally Posted by Vizyonist Yazıyı Oku
    Neyse önemli olan bir hatanın kabulü ve şimdi daha çok sevdim seni, gerçi sende yaşımı nereden bileceksin ya neyse, bende aksine sahipli kağıtlar da nedense para kazanıyorum, önemli olan hissenin doğru zamanda ve güzel fiyatlardan alınması ve dikkatli takibi bende değişmeyen unsurlardır.Diyelim ki aldık ve hisse düştü hiç paniklemem ve beklerim yine mutlaka yerine gelir hatta daha da yüksekden satarım, geçen gün Nibaş da yaptığım gibi, gelelim Galip' e sevilir ya da sevilmez fakat hisselerine sahip çıkan biridir yıllardır bilirim bizler ise kârımızı paramızı biliriz o yüzden bu kağıdın sayfasında yazdım, henüz bende de hisse şu anda Yok, eğer Salı günü 1.20 lerin altı alım fırsatı verirse hiç arkama bakmam alırım çünkü 1.56 gördüğü son seans da hisse en büyük işlem hacmine ulaştı ve ağırlıklı ortalama ise 1.39 gibi yüksekde kaldı, kanımca bir hedefi vardı ve endeks 12.400 den itibaren hızlı düşüşe geçince 1.44 ler den itibaren 1.20 lere kadar endeksi de arkasına alarak silkeleme çabasına girdi diye kendi görüşümü sesli olarak düşüyorum.Bu arada herkesin 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum, bol kazançlar diliyorum.
    AVGYO ile alakalı bir yorumunuz var ise, AVGYO sayfasında paylaşır mısınız lütfen

5. Degerli ky
    Ben de bu hisseye girip ciktim. Kâr ettim epey ama mevzum bu değil. Sizden ricam önceki hareketlerini inceleyiniz. İlk günkü tavandan sonra neden düştüğünü gösteren istatistikler var... Bunu anlatmamin sebebi oldu bitti görmediniz ukalaligi yapmak değil. Halen olacaklardan olmayasaniz onları da gorebilesiniz diye... daha da ayrıntıya girmeden anlayanlara selamlar. Bu arada future1905 çok değerli çok beyefendi bir yorum yapmış etkilendim. Saygı sevgi herşeyden büyük zenginlik. Bol kazançlar dilerim ky dostlara. YTD

6. ky verdiler malı gecmiş olsun.

game over burada...

desa da basladı , kesınlıkle yatırım tavsıyesı degıldır.

8. alım seviyesine gelmek üzere 1,10 dan alınır bu

Sayfa 362/450 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •