Originally Posted by
Vizyonist
Neyse önemli olan bir hatanın kabulü ve şimdi daha çok sevdim seni, gerçi sende yaşımı nereden bileceksin ya neyse, bende aksine sahipli kağıtlar da nedense para kazanıyorum, önemli olan hissenin doğru zamanda ve güzel fiyatlardan alınması ve dikkatli takibi bende değişmeyen unsurlardır.Diyelim ki aldık ve hisse düştü hiç paniklemem ve beklerim yine mutlaka yerine gelir hatta daha da yüksekden satarım, geçen gün Nibaş da yaptığım gibi, gelelim Galip' e sevilir ya da sevilmez fakat hisselerine sahip çıkan biridir yıllardır bilirim bizler ise kârımızı paramızı biliriz o yüzden bu kağıdın sayfasında yazdım, henüz bende de hisse şu anda Yok, eğer Salı günü 1.20 lerin altı alım fırsatı verirse hiç arkama bakmam alırım çünkü 1.56 gördüğü son seans da hisse en büyük işlem hacmine ulaştı ve ağırlıklı ortalama ise 1.39 gibi yüksekde kaldı, kanımca bir hedefi vardı ve endeks 12.400 den itibaren hızlı düşüşe geçince 1.44 ler den itibaren 1.20 lere kadar endeksi de arkasına alarak silkeleme çabasına girdi diye kendi görüşümü sesli olarak düşüyorum.Bu arada herkesin 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum, bol kazançlar diliyorum.
Yer İmleri