Sayfa 362/2317 İlkİlk ... 2623123523603613623633643724124628621362 ... SonSon
Arama sonucu : 18533 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Putin: Amerika karışmıyor değil, karışamıyor. Önümüze çıkan her tehdidi yok edeceğiz. Türkiye bu işe karışmasın.
    Asparagas bu, saçma olduğu belli zati.
    @erefefik

2. "Türk Ordusu olmazsa; bu topraklarda değil demokrasi, yiyecek ekmek bile bulamazsınız!.."

- Emekli Tümgeneral Osman PAMUKOĞLU
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kiev'e gitmek mantıklı değil. Hava İndirme'nin sık kullanılacağını tahmin etmiştim. Galiba 2 günde 3 kez hava indirme harekatları yapıldı. Nato ciddi bir yardımda bulunursa, Ruslar, Kiev önünden püskürtülebilirler.

Javelinler Kiev'de toplandı.
    Nuri usta seni dinleseydim dün 11 bin TL zararım olmayacaktı. neyse artık geçti gitti. Borsa yine toparlar mı?

4. ANKARA KUŞU
    @ankara_kusu
    ·
    9d
    Kiev büyük ölçüde Rusya'nın kontrolüne geçti.
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Nuri usta seni dinleseydim dün 11 bin TL zararım olmayacaktı. neyse artık geçti gitti. Borsa yine toparlar mı?
    Toparladı bile.
    @erefefik

6. Bunları İngilizler yollamış. 50 milyonluk bir ülkenin başkentine, 2 günde girmek mümkün olmamalı.
    @erefefik

7. Rus milletvekili Mihail Matveyev, Ukrayna'ya yönelik saldırıya son verilmesini istedi.

"Biz Kiev'in bombalanmasına değil, Rusya'nın Donbass'a kalkan olması için oy verdik"
    Evet...Kiev'de ne işin var? Bu saatten sonra Ukrayna'da Rus yanlisi hukumet de bulamazsin.
    @erefefik

8. ��#SONDAKİKA
    Kiev Belediye Başkanı gece boyunca şehri savunduklarını ve Rus askerlerini şehirden temizlediklerini açıkladı.
    Kiev savunulması zor bir şehir.

Selanik Izmir'e benzer. Odessa da Selanik'e benzer.
    @erefefik

Sayfa 362/2317 İlkİlk ... 2623123523603613623633643724124628621362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •