bireyseller fonlarını sattığından bize de fonlardan satış geliyor. yatırım fonları 4m civarı emeklilik fonları da daha fazla satıcı son dönemde. Zaten fonlar harici hacim bile zor oluyor. Dün biraz oldu gibi.
Ben daralmadan pek etkileneceğimizi zannetmiyorum. Savunma telekom kurumsal proje zaten talep düşüklüğünden etkilenmemesi lazım. daichi'nin ne kadarı ihracat bilmiyorum ama onun büyümesi dursun diyelim. Bir de elektronik kart etkilenebilir beyaz eşya satışları yavaş. Ancak yöneticiler elektronik kartta yeni anlaşmalarla reel büyüyeceğini söylemişlerdi. Burası da büyüme değil nötr olsun.
katma değerli işlerde ise ikinci yarıda işlerin artacağını ısrarla söylediler. Özetle yılın ikinci yarısı iyi geleceği gibi her bilanço bir öncekinden iyi gelmesi lazım.
Şu sıra gyolar harici hemen hepsi geri geldi. Aslında geçiş yapmak için iyi zaman ama pek de göremiyorum açıkçası fırsat.
Riskler neler? Yönetimin söylediklerinin aksine marjların iyileşmemesi dışında bir risk de göremiyorum. Gören varsa söylesin.
Yer İmleri