Sayfa 362/436 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412 ... SonSon
Arama sonucu : 3485 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. bireyseller fonlarını sattığından bize de fonlardan satış geliyor. yatırım fonları 4m civarı emeklilik fonları da daha fazla satıcı son dönemde. Zaten fonlar harici hacim bile zor oluyor. Dün biraz oldu gibi.

Ben daralmadan pek etkileneceğimizi zannetmiyorum. Savunma telekom kurumsal proje zaten talep düşüklüğünden etkilenmemesi lazım. daichi'nin ne kadarı ihracat bilmiyorum ama onun büyümesi dursun diyelim. Bir de elektronik kart etkilenebilir beyaz eşya satışları yavaş. Ancak yöneticiler elektronik kartta yeni anlaşmalarla reel büyüyeceğini söylemişlerdi. Burası da büyüme değil nötr olsun.

katma değerli işlerde ise ikinci yarıda işlerin artacağını ısrarla söylediler. Özetle yılın ikinci yarısı iyi geleceği gibi her bilanço bir öncekinden iyi gelmesi lazım.

Şu sıra gyolar harici hemen hepsi geri geldi. Aslında geçiş yapmak için iyi zaman ama pek de göremiyorum açıkçası fırsat.

Riskler neler? Yönetimin söylediklerinin aksine marjların iyileşmemesi dışında bir risk de göremiyorum. Gören varsa söylesin.

2. PİYASA RİSKİ
    Õrnek olay, 4 mio lot alan yatırımcılarının kapanış fiyatına göre ciddi zararda olmasıdır.

3. bedelli, olarak bölündüğü rakamında altına düştü

4. Tcd, Tkf, Mac'ın elinde yüklü miktarda mevcut. Böylesi satışın olduğu günlerde fon yatırımcıları da satış emri verince takasında fon ağırlığı yüksek olan karel gibi hisseler ekstra satılıyor maalesef. eminim haydar abim de satmak istemiyordur şuan, tabii gelecek bilanço da çok önemli...

5. anlamsız düşen bir borsa ve karel var başka izahı yok....bekleyeceğiz daha güçlü çıkacağız bu süreçten inşallah....

6. ortaktan sonra fonlarda başladı satmaya hayırlısı bakalım bizim bilmediğimiz onların bildiği birşeyler vardır mutlaka öıkar kokusu ortaya

7. faizler yüksek faizlerin alternatif yatırım olmaktan çıkması lazım...hem yatırımcılar hem şirketler için bu elzem olmaya başladı...

8.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    ortaktan sonra fonlarda başladı satmaya hayırlısı bakalım bizim bilmediğimiz onların bildiği birşeyler vardır mutlaka öıkar kokusu ortaya
    fonlara satış geliyor fonlar da satıyor. endeks düşüşü öncesi fon adedi zirvedeydi.

Sayfa 362/436 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •