Sayfa 362/1005 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Viop LXV

1. İsrail ülkesinden paylaşım yapılmasını yasaklamış dün sağlam tokat yediler beklemiyorlardı , İranlı yetkilerin sosyal medya üzerinden verdiği demeçlere göre daha tahrip gücü füzeler atıcaz diyorlar ,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

verdiğim link açılıyor en azından bende açılıyor )

ek olsun https://www.hdfilmcehennemi.nl/dizi/...zon-1/bolum-1/

bunuda atalım.

3.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    İsrail petrol ve gaz tesislerini vurmaya başlamış. Daha sıkıntılı sonuçlar gelecek gibi.
    JP morgan 130 dolar hareketten bahsediyor bu kritik yerler vurulursa ve üzerine hürmüz boğazı kapatılırsa ABD buna izin verirmi onlarada dokunur bu yukarı hareket bizim zaten içimizden geçerde
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

zdx verdiğin videonun 3 dakikasını izledim.. gerisi zaman kaybı

ben gider eyi aşamlar...

haa bu topici ve topicdeki yazarları sevmeyenlerede önerim. strip olup gitsinler kendilerine kendileri gibi mecralarda yazsınlar.

boş boş yazıları okuyup zamanlarını ziyan etmesinler

her tükürüğü şuursuzca yalasınlar sorgulamadan..

öte tarafta .. hd bokböceği cehenemminde başarılar size yolunuz açık ve aydınlık olsun inşeeallah...

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=_bIZ...4%B0BERHABERTV

Canın sıkıldığında bakarsın.Altına doya doya yorum yazarsın artık. özel mesaj atılmıyor linki al silicem bunu.

Verdiğin linkte açmıyor.
    Tamar Tanrıyar kiminle evli?
    Tamar Tanrıyar, eşi Can Tanrıyar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Marmara Üniversitesi'nden okul arkadaşı olduğunu açıkladı.

bence birşeyler koyarken iyi araştır kim kimin salıncağına biniyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Geçende TGRT kalemşör söylüyor neymiş imamoğlu K.K konuşmasında imamoğlu demişki başkanım siz olmadan mitingler boş oluyor demiş A.K görüşme odasındaki şeyi nerden biliyorsun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. 19 mart tada söyledim şimdide söyleyecem RTE siyasi hayatının en büyük hatasını yapmıştır ama bilerek ama birileri yaptırdı onu bilemem bana göre , ogune kadar muhalefeti birşekilde kendisi dizayn ederek buralara gelmiştir ama son göle çalınan maya tutmadı neden siyasi hata diyorum kendi anketleri dahil %49-51 gözüken imamoğlu bugun %57-59 çıkıyorsa CHP nin %22-24 arası olan oyu %35-37 gelmişse başka birşey söylemeye gerek yok.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. herkese hayırlı akşamlar .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 362/1005 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz