İsrail ülkesinden paylaşım yapılmasını yasaklamış dün sağlam tokat yediler beklemiyorlardı , İranlı yetkilerin sosyal medya üzerinden verdiği demeçlere göre daha tahrip gücü füzeler atıcaz diyorlar ,
İsrail ülkesinden paylaşım yapılmasını yasaklamış dün sağlam tokat yediler beklemiyorlardı , İranlı yetkilerin sosyal medya üzerinden verdiği demeçlere göre daha tahrip gücü füzeler atıcaz diyorlar ,
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
verdiğim link açılıyor en azından bende açılıyor)
ek olsun https://www.hdfilmcehennemi.nl/dizi/...zon-1/bolum-1/
bunuda atalım.
zdx verdiğin videonun 3 dakikasını izledim.. gerisi zaman kaybı
ben gider eyi aşamlar...
haa bu topici ve topicdeki yazarları sevmeyenlerede önerim. strip olup gitsinler kendilerine kendileri gibi mecralarda yazsınlar.
boş boş yazıları okuyup zamanlarını ziyan etmesinler
her tükürüğü şuursuzca yalasınlar sorgulamadan..
öte tarafta .. hd bokböceği cehenemminde başarılar size yolunuz açık ve aydınlık olsun inşeeallah...
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Geçende TGRT kalemşör söylüyor neymiş imamoğlu K.K konuşmasında imamoğlu demişki başkanım siz olmadan mitingler boş oluyor demişA.K görüşme odasındaki şeyi nerden biliyorsun
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
19 mart tada söyledim şimdide söyleyecem RTE siyasi hayatının en büyük hatasını yapmıştır ama bilerek ama birileri yaptırdı onu bilemem bana göre , ogune kadar muhalefeti birşekilde kendisi dizayn ederek buralara gelmiştir ama son göle çalınan maya tutmadı neden siyasi hata diyorum kendi anketleri dahil %49-51 gözüken imamoğlu bugun %57-59 çıkıyorsa CHP nin %22-24 arası olan oyu %35-37 gelmişse başka birşey söylemeye gerek yok.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
herkese hayırlı akşamlar .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri