Sayfa 363/997 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. yapı kredi 100k 13.8
    denizbank 100k 13.5

2. Dolar almış başını gidiyor , çok kritik full TL deyim, eğer bu 3.67 aşılırsa iflas ettiğimizin belgesidir, acaip bir atak gelecek gibi ve full tl de yakalandım, benimle aynı durumda olanlar vardır herhalde.

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Londradan Gelen Bakan .5 (yazıyla YARIM) ton altın toplanmasına ÇOOK Kızdı:

Mehmet Şimşek: İmkanlarımız atıl ve yastık altında duruyor

BAŞBAKAN Yardımcısı Mehmet Şimşek, ekonomik anlamda Türkiye'nin olanakları bulunduğu halde bunların değerlendirilmediğini söyledi. Şimşek, "Aslında imkanlarımız var ama imkanlarımız atıl ve yastık altında duruyor" dedi.

DHA

http://www.milliyet.com.tr/mehmet-si...onomi-2538665/

82.500.000 vatandaş birer BURMA bilezik ve /veya birer ata lira hazineye bağışlasa pardon 2 seneliğne BORÇ verse bak görün Türkiye nasıl şaha kalkıyor...O zaman Almanlar değil Amerikalılarda kıskançlıklarından çatlar be...
    vatandaş oyunu veriyor, lakin altınını vermiyor. ben buna kendine müslüman derim.

4.  Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Dolar almış başını gidiyor , çok kritik full TL deyim, eğer bu 3.67 aşılırsa iflas ettiğimizin belgesidir, acaip bir atak gelecek gibi ve full tl de yakalandım, benimle aynı durumda olanlar vardır herhalde.
    faizler daha doğal sınırına çekilecek ben onu bekliyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    ykn yeni para usd %3,20 33+ gün 1000-500bin
    ist merkez şube.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Maliye Bakanı Yine Senelik Alışılageldik Şovunu Yaptı

Sayın bakan ,

milletle alay eder gibi ne olacak normalde 10 lira verecektiniz biz yaptık bundan sonra 15 lira yani ekstradan 5 liracık fazla vereceksiniz diyeceğine , önce toplayamadığın ödeyenleri enayi-ahmak yerine koyduğun o vergileri topla ...

benim hayat standartımı aşağıya çekersen 2016 seçimlerde bende seni al-aşağı etmesini seçmen vatandaş olarak bilirim...

bu böyle biline.

7.  Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Dolar almış başını gidiyor , çok kritik full TL deyim, eğer bu 3.67 aşılırsa iflas ettiğimizin belgesidir, acaip bir atak gelecek gibi ve full tl de yakalandım, benimle aynı durumda olanlar vardır herhalde.
    Yanlış anlaşılmak istemem... Lakin durum şudur...

Babamın geçen sene 150,000 TL ye almış olduğu araba, üzerinden 1 yıl geçmesine karşı şu an piyasada 190,000 TL ye "Babanın oğluna" ver denir ya; o durum.. (Araç 2017 C200d)

Bıst %3 yukarı basıyor, USD %1 yukarı basıyor... (%99 ters korelasyon olur, %1 düz korelasyon.. Ama düz olan çalışıyor)

Kısaca; arabada yakalan, malda yakalan, altında yakalan, bakırda yakalan, petrolde varilde yakalan, buğdayda, kahvede yakalan, hissede yakalan, usd da yakalan, ama TL de malesef YAKALANMA.."

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Maliye Bakanı Yine Senelik Alışılageldik Şovunu Yaptı

Sayın bakan ,

milletle alay eder gibi ne olacak normalde 10 lira verecektiniz biz yaptık bundan sonra 15 lira yani ekstradan 5 liracık fazla vereceksiniz diyeceğine , önce toplayamadığın ödeyenleri enayi-ahmak yerine koyduğun o vergileri topla ...

benim hayat standartımı aşağıya çekersen 2016 seçimlerde bende seni al-aşağı etmesini seçmen vatandaş olarak bilirim...

bu böyle biline.
    Tarihçi değilim ama...

Şimdiye kadar okuduğum tarih kitaplarında ve de tarihte batan toplumlar için kullanılan şu klişe cümleleri en az 1000 defa okumuşumdur...

"Ve fakir halk, yüksek vergiler altında ezilirken; saray ve çevresi lüks ve şatafata içinde yaşıyordu..."

Dolar ne gazıydı bilemem Tl karşında geçenlerde 3.40 lara düştüğünde bir abimiz 3.4550 Tl den dolar opsiyonu almış o günde Dolar 3.42 lerde saat 14.00 de pozisyon kapanacak beni aradı ben yandım ne yapayım bir akıl ver diye. Diyor ki 3.30 lara düşecek diyorlar 3 kuruş aşağısından satıp çıkayım mı ? Dedim bir sakin ol önce , başına talih kuşu konmuş haberin yok, anlık durum seni yanıltmasın koy gelen Dolarları bir kenara aç bir üçlü hesap çok beklemezsin sana garanti ediyorum yakın zaman da 3.60 lardan satar hem faizinden hem Tl karşısında değerlenmesinden Tl de kazanacağın 4-5 aylık faizi alır sefa edersin dedim. Dinledi beni yatırdı 3 lü hesaba sonra o Dolar çok değil 2 gün sonra 3.50 lere attı beni aramadı dedim her hal bekliyordur daha sonra Dolar 3.60 ları görünce ben aradım nasıl dediğime geldi mi kazandın mı 1 haftada 3 aylık faizi ? Ne dese beğenirsiniz ben onları çoktan 3.50 den çıktım. Hayırlı olsun dedim uzatmadım en azından zarar etmemiş dedim ama biraz da gücendim hem tavsiye soruyor hem de tavsiye ye uymuyor diye. Tabi anlattığım bu olay forum da YTD sadece başımdan geçen bir olayın paylaşımıdır.

Sayfa 363/997 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •