Sayfa 363/639 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    haksızlığa sessiz kalalım,mal gibi oturalım öylemi?o zaman kalkıp yok satacam,satıyorum,falandı filandı diye yazmayacaklar.satan satsın alan alsın.kim ne hali varsa görsün.speğin de spek yandaşlarınında Allah bin türlü belasını versin.zehir zıkkım olsun.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Elbette haksızlığa sessiz kalmayalim.... Kimsenin dolmusuna da binmeyelim.... 35 alici vardı ihtiyacı olan ve gözünü karartan icin 1 kuruş para olarak hicbir değer ifade etmez 100.000 Lotta 1.000 TL eder... Bu kadar tartışmaya değmeyecek bir meblağ.... Burada konu başka sanki.... Ben o kadar alim yaptım hic bir zaman alt kademeye yazmadım... 40 a yazdım 36 dan verdi 35 yazayimda 1 kuruş aşağı olsun hesabi yapmadım... Kısmet olurda satmaya başlayınca da 1 kuruş hesabi yapmayız.... Satacagimiz yer kısmet isi .... Kimse bilemez belki de son sahibi olacağız... Genel kurul öncesi bu ortamın oluşması manidar... Susmak en iyisi.... MESELA ALACAGA KARSİ AKPAZ DORUK TUTUN AS Yİ KUL HALİNDE SATİN ALİRSA NE OLUR ? Kim bu fiyata satar... 20 ay her turlu fiyat kaos karanlık görülmüş ve satilmamış İKEN... Daha öncede. Dedim kimse polemik yapmasin . satmak isteyen satışa almak isteyen alisa yazsın beklesin.... Tahta uzlaşmayı sağlayacaktır.....

2. akpZ kül halinde devralırsa tersine dejavu olur.filmi hızlandırılmıs halde geri sararız.bunu kimsede engelleyemez.gk öncesi kendimizide birbirimizide tekrar etmenin gereği yok.zaten o hafta bir geçsin,karın ağrısı neymiş herkes şahit olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    haksızlığa sessiz kalalım,mal gibi oturalım öylemi?o zaman kalkıp yok satacam,satıyorum,falandı filandı diye yazmayacaklar.satan satsın alan alsın.kim ne hali varsa görsün.speğin de spek yandaşlarınında Allah bin türlü belasını versin.zehir zıkkım olsun.

Doğruya doğru, 1,54'ten beri buradayım, burada olan herkes neyin ne olduğunu görüyor, Ümit hocam gibi insan samimiyetlerine inanmak istiyor ama aynı kafa aynı söylemler hiç bitmiyor, isimler değişiyor söylemler değişmiyor, beğenmeyen satan gider algı oluşturmaya çalışmanın anlamı ne? yok efendim bir tayfa insanlara umut pompalıyormuş, adama sormazlar mı aklın yok mu diye, buradaki herkes Akpazın tedrisinden geçti kimse bekleyenler için merak buyurmasın, bilenler araştıranlar paylaşımlarını yapsın bize yeter, gerisi; herkesin aklı var..

4. Günaydın..Burayı ara ara okuyorum,derinlikli programım olduğu halde eşleşme,derinlik bakmıyorum akpaz da.Size de tavsiye ederim.

5. Buradaki yorumlara bakıp Akpaz hissesi alan var mıdır? Bence yoktur . Herkes kendi umudunu taşır. Aylardır buradayız bekleyen ky ler çıkacağına inanmasa umudu olmasa niye beklesin. Burada biz birbirimize umut aşılıyoruz. Yiyecek ekmeğimiz varsa Allah nasip ettiyse yeriz yiyemezsek Allaha havale eder patron ve alfabesinden ahirette alacağımızı alırız.
    Ben patrona hakkımı niye helal edeyim? Kasadan çıkardığı 190 milyonun hesabını versin ya da yerine koysun. Ben hibi onlarca insan rizkindan kesip buraya yatırmış bunlara gideceğine çocuklarıma yatırırım derim. Özellikle bu olayı gurur inat meselesi yaptım ya patron el atacak hatalarını giderip önlem alacak ya da tahta kapanana kadar buradayım...

18 gün sonra niyetlerini anlayacağız helal süt mü almış kanı mı bozuk göreceğiz. Düşmez kalkmaz bir Allah bizim paralar buhar olursa patronun iki yakası bir araya gelmez gelemez...

Bu haftada hatta gelecek hafta da gönüllerince tahtada eğlensinler genel kurul haftası ve sonrasında gerçekler ortaya çıkacak kral çıplak mı değil mi göreceğiz...

6. son kez salacaklardır.. yaa kalkış için başlangiç olacak yada son ... akpazsın denetim firmaları yabana atılacak firmalar değil mevzuata uygun bir çözüm bulmuşlardır..ilgili mevzuatta açık olduğuna göre oynaya bilecekleri alan belli, her halükarda bence ama bence güzel şeyler olacak, yok satıyorum yok sattım ölüyorum diyen şark kurnazlarına kanmayın bekledik yine bekleriz görecez bakalım ne olacak..kimseye al sat tut değildir, şahsi fikrimdir

7. 36 dan satış girdim alan yok...
    ama bakıyorum mangalda kül bırakmayan goygoycu çok...
    allah yardım etsin tüm temiz kalpli olanlara...
    sırtlan gibi yazanları da helak etsin...

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    36 dan satış girdim alan yok...
    ama bakıyorum mangalda kül bırakmayan goygoycu çok...
    allah yardım etsin tüm temiz kalpli olanlara...
    sırtlan gibi yazanları da helak etsin...
    aynen öyle, kimin kalbi kötü ise fazlası başaşına gelsin..şark kurnazlığı yapanların da oyunu bozulur merak etmeyinn

Sayfa 363/639 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •