Sayfa 363/916 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Kapa bakabilirsiniz

2. Brut geldi kapta var,ama bu brut olayini da fiyatlamis olabilir zaten daha ne dusecek bakalim

3.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Brut geldi kapta var,ama bu brut olayini da fiyatlamis olabilir zaten daha ne dusecek bakalim
    10 gun once 3,5 liraya alinmayan hisse bu gun 6,5 lira olmus. Daha ne dusecek cok rasyonel degil.

4. Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    6, 90 olması gerekir diye düşünüyorum nedenini olursa açıklarım olmazsa yanilmisımdır düşüncem bana kalır. Ytd
     Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Bundan sonra düşürmez çünkü ben 6, 50 den verdim gitti brüt riskini almak istemedim sevindi gariban kaptı hemen. Ytd
    Şimdi nedenini 6, 90 olmasa da açıklayayım. Bugün bu hareketlerin ardından brüt takası bekliyordum. Kendileri de bunu gayet iyi bildiginden son dakikalar kimse hisseden çıkmaz nasıl olsa diyerek brute girmeden biraz yukarda kapatalım diye düşünürler diye hesapladim. Yukarıda Allah şahit o sayilara yaklaştığında satıp burdaki herkesi uyaracaktim. Ama son dakikaya kadar bekledim ve belki bugün almazlar ne de olsa galip bu dedim ve kimseyi etkilemek istemedim. Ben de 1150 lira zararla sattım. Sabah 5, 80 lerden almazsam zarar 2000 di. Üstelik de gzlm banviti dün satmış bundan almıştım. Şunu da söylemek isterim bu sefer ki brutler eskisi gibi değil. Hem sadece 15 gün. Ne olacağını bilemeyiz. Allah sizlere sabır versin . Son olarak piyasa da şu galip kadar okul çocuğu görmedim. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Şimdi nedenini 6, 90 olmasa da açıklayayım. Bugün bu hareketlerin ardından brüt takası bekliyordum. Kendileri de bunu gayet iyi bildiginden son dakikalar kimse hisseden çıkmaz nasıl olsa diyerek brute girmeden biraz yukarda kapatalım diye düşünürler diye hesapladim. Yukarıda Allah şahit o sayilara yaklaştığında satıp burdaki herkesi uyaracaktim. Ama son dakikaya kadar bekledim ve belki bugün almazlar ne de olsa galip bu dedim ve kimseyi etkilemek istemedim. Ben de 1150 lira zararla sattım. Sabah 5, 80 lerden almazsam zarar 2000 di. Üstelik de gzlm banviti dün satmış bundan almıştım. Şunu da söylemek isterim bu sefer ki brutler eskisi gibi değil. Hem sadece 15 gün. Ne olacağını bilemeyiz. Allah sizlere sabır versin . Son olarak piyasa da şu galip kadar okul çocuğu görmedim. Ytd
    şu anki brüt nasıldır acaba?

7. eski brütlerde hisseler taban taban tavan tavan gider dururdu. günlük 2 saat faan açılır, ortak fiyattan işem görürdü. pek bulaşmamak lazım brüt takasa. napcağı belli olmaz.

Sayfa 363/916 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •