Sayfa 363/1000 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    60-100 gün arasında askerlerini Suriye'den çekeceği için bayram yaptığımız ABD nin Fırat'ın doğusundaki askeri varlığı ile ilgili harita:

O üslerin ve de Kürtlerle işbirliğinin devam edeceği açık...

Pentagon, ABD birliklerinin Suriye'den dönüşünün başladığını ancak "yerel ortaklarla" çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

Son dakikalarda tahminlerde yükseliş var.
    https://www.cmegroup.com/trading/int...n-to-fomc.html

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Amerika' nin Suriye 'den çekilmesi öyle iyi bir şey degil gençler. Adamlar savaş istiyordunuz buyrun savaşın diyor . Amerika'nin varlığı herkesi geride tutuyordu. YTD

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Amerika' nin Suriye 'den çekilmesi öyle iyi bir şey degil gençler. Adamlar savaş istiyordunuz buyrun savaşın diyor . Amerika'nin varlığı herkesi geride tutuyordu. YTD
    Türkiye'nin Suriye'de beslediği kara deliklerden bir kazancı yok ama maliyeti bugün yaşadığımız ekonomik krizin nedenlerinden biri. Üstüne üstlük deliği büyüteceğiz diye bayram edenler var. Ama bunu dile getirecek ne muhalefet ne basın ne de akademisyenler var. Konu tabu olmasından dolayı kilit.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Fed faizleri 25 baz puan arttırdı / Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fed 2019’da 2 faiz arttırmayı düşünüyor (Önceki 3 faiz arttırımı )

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7. FED: İstihdamdaki azalma dikkat çekici olmaya başladı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

*fed: Fomc sonrası açıklamanın dili hafif şekilde değişti fed fon faiz oranında kademeli artışlar güçlü istihdam piyasası ve enflasyon hedefleri, sürdürülebilir ekonomik büyüme ile tutarlı olacak

Sayfa 363/1000 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •