Biliyoruz da ! İtiraf etmeseniz daha iyi olmaz mı?Bunlar da bir tuhaf.
Biliyoruz da ! İtiraf etmeseniz daha iyi olmaz mı?Bunlar da bir tuhaf.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
KKTC başbakanı : Sayın Cumhurbaşkanı Akıncı , gerek Türkiye gerekse de biz çok hassas dönemden geçerken hassas olacağına, dikkatli davranacağına yaptığı açıklama ile Türkiye ve KKTC’ye dusmanlik yapanlara katkı sağlamıştır . Sayın akinci’yi bu tutumundan dolayı kınıyor , aklıselim bir tutum içine girmeye davet ediyorum .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Şırnak Valiliği, Cizre ve Silopi ilçelerinde Suriye sınır hattında bulunan 33 köyde eğitime 3 gün ara verildiği duyurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: "(Akıncı'nın sözleri) Bunu çok açık ve net söylüyorum; tamamıyla bir hadsizliktir, haddini bilmemektir"
Türkün Türk'ten başka dostu yoktur koca bir yalandır. Denktaşın kemikleri sızlamıştır. Kahpe her yerde yazık.
Yer İmleri