Sayfa 364/1001 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. ben bekledim onemli degil
    hadi hepsine saglik diliyorum

INH fon satıs valor +2 mi ?

3. az önce satmış olduğum HSA fonunun getirisi eksi olur dimi bugun de işleyecek para akşama kadar?

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Arkadaş dolar nasıl sabit kalıyor anlamak güç, bist çökerken herkes altın mi aliyor, dolar bu kadar mı gözden düştü, yine mi kamu dolar satıyor, yada maden degil de kagittan olan güvenli liman yen mi oldu artik..
    Ustad
    Ons uctu
    Ons la parite dolari baskiliyor
    En ufak kotu haberde dolarda fisekler...
    dolar gunlerime gerimi domsem diye dusunur oldum😀😀😀😀

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    opusme degil ama ben sana guven veriyorum iran hic bir p... yemez. guzey kore ne yaptiki!
    Töbe töbe öpüşme sevişme noluyoruz burası borsa forumu shangil.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6. Satışı vermedim ben de hayırlısı hocam
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    ben bekledim onemli degil
    hadi hepsine saglik diliyorum
    SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. iranın bi poh yeyip yiyememesi önemli değil o bölgede tezgah altından yürüttüğü şii terorünü artık tezgah üstüne çıkaracak şii milislerle ortadoğuya rahat vermeyecek bu da zaten müdahale için amerikanın istediği bir şey amerika deli bir başkanın emriyle savaşa girecek bir ülke değil azil soruşturması çıkarttıkları bir adamın emriyle onu bunu öldürmezler ortadoğu planı çok daha derin her halükarda emtialara olan talep ve güvenli liman ihtiyacı artacak.

Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    iranın bi poh yeyip yiyememesi önemli değil o bölgede tezgah altından yürüttüğü şii terorünü artık tezgah üstüne çıkaracak şii milislerle ortadoğuya rahat vermeyecek bu da zaten müdahale için amerikanın istediği bir şey amerika deli bir başkanın emriyle savaşa girecek bir ülke değil azil soruşturması çıkarttıkları bir adamın emriyle onu bunu öldürmezler ortadoğu planı çok daha derin her halükarda emtialara olan talep ve güvenli liman ihtiyacı artacak.
    Banda ustad
    Yani napalim
    Tcd den cikip tte mi alalim?

Sayfa 364/1001 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •