Sayfa 365/651 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Biz sadece bize servis edilen haberler üzerinden analiz yapıyoruz perde arkasında neler dönüyor bilmemiz mümkün değil. Bildiğim tek şey akgiraylar daha nice haberler patlatirlar nice sapkalardan ne tavşanlar cikarirlar bekleyip göreceğiz

2.  Alıntı Originally Posted by kararver2 Yazıyı Oku
    Mrb beyler. Allah herkese gonlunce versin. Hasbel kader bu hisseye 1 maliyetle bulaştık. 2 yil i gecti buradayiz. Batariz cikariz o ayri konu ama diger nikimle ceza almama sebep olan haysiyetsiz bir zaat hala burada milletle dalga geçer cesime paylaşım larda bulunuyor. Batsada artik buradan cikma şans yok şahsen. Onur dan yoksun zaaat haric hepinize Allah tan sabir ve bir an once bu illet hisseden kurtulmak nasip olsun inşallah

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kimsin nesin kendini bir tanıtarak bsSlasaydin mesaja daha iyi olurdu bende iki yıldır burdayım seni bir tanisak istersen

3.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Kimsin nesin kendini bir tanıtarak bsSlasaydin mesaja daha iyi olurdu bende iki yıldır burdayım seni bir tanisak istersen
    Daha onceki nikim sadece ( kararver) di. Malum kisiler yuzunden hem ceza aldim hemde siteden nefret edip bırakmıştım yazmayi

4. Tek temennim zararda olanlarin bir şekil de kurtulmalari. Herisi boş. Haa buradaki paramida sildim gelirse maliyete amenna gelmezse batsin gitsin

5. Site açılmıyor; muhtemelen son rötüşleri atıp anasayfayı güncelliyorlar, bakalım nasıl bir site olacak...

6. borclardan ötürü arabamı sattım bu hale bmeks getirdi bundan sonra ister cık ister bat ben beklerim 4 liradan halka arz et 3 sene sonra 30 kuruş buna canak tutanlarında Allah bildiği gibi yapsın türkiyede borsaya yatırım yapılmaz hırsız yatagı olmuş hayırlı sabahlar

7.  Alıntı Originally Posted by enver kızılyer Yazıyı Oku
    borclardan ötürü arabamı sattım bu hale bmeks getirdi bundan sonra ister cık ister bat ben beklerim 4 liradan halka arz et 3 sene sonra 30 kuruş buna canak tutanlarında Allah bildiği gibi yapsın türkiyede borsaya yatırım yapılmaz hırsız yatagı olmuş hayırlı sabahlar
    [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]

8. BU AKGİRAYLARIN YATAVAK YERİ YOK.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 365/651 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •