Biz sadece bize servis edilen haberler üzerinden analiz yapıyoruz perde arkasında neler dönüyor bilmemiz mümkün değil. Bildiğim tek şey akgiraylar daha nice haberler patlatirlar nice sapkalardan ne tavşanlar cikarirlar bekleyip göreceğiz
Biz sadece bize servis edilen haberler üzerinden analiz yapıyoruz perde arkasında neler dönüyor bilmemiz mümkün değil. Bildiğim tek şey akgiraylar daha nice haberler patlatirlar nice sapkalardan ne tavşanlar cikarirlar bekleyip göreceğiz
Daha onceki nikim sadece ( kararver) di. Malum kisiler yuzunden hem ceza aldim hemde siteden nefret edip bırakmıştım yazmayi
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek temennim zararda olanlarin bir şekil de kurtulmalari. Herisi boş. Haa buradaki paramida sildim gelirse maliyete amenna gelmezse batsin gitsin
Site açılmıyor; muhtemelen son rötüşleri atıp anasayfayı güncelliyorlar, bakalım nasıl bir site olacak...
borclardan ötürü arabamı sattım bu hale bmeks getirdi bundan sonra ister cık ister bat ben beklerim 4 liradan halka arz et 3 sene sonra 30 kuruş buna canak tutanlarında Allah bildiği gibi yapsın türkiyede borsaya yatırım yapılmaz hırsız yatagı olmuş hayırlı sabahlar
[emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]
BU AKGİRAYLARIN YATAVAK YERİ YOK.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri