Originally Posted by
stress
Bugün gs'nin sayfasına girdim ilk defa. Yazılanlara bir bakayım dedim. Okudukça geçen sene burada türeyen porsuk çiçekleri geldi aklıma... Porsukların kırmızı çiçekleri göz alıcıdır ama olur da bakmaya doyamayıp doymak istersen önce felç eder seni; sonra da... Bedenin zayıfsa alır canını. Bu porsukların isimleri mıh gibi aklıma çakılı. Bunlar da önce güzel, bakmaya doyulmaz renkli grafiklerini paylaşırlar, sonra da ağdalı iç gıdıklayıcı cümleleri ile yok şuradan dönecek, şurayı kırarsa önü açık, şurayı geçerse şu. Eskiler hatırlar ne diyordu üstat ! porsuk: "bu hissenin krizsel dibi 4,60 tır..." Şimdi de bu otların muadilleri gs de türemiş. Masum/mazlumların boğazlarında düğüm olmak için ümit enjekte ediyorlar. Ben de dahil ne kadar insanın hakkına girdiyseniz boğazınızda kalsın inşallah. Sizin değil ailenizin kefen parası olsun. Ben saflık/enayilik edip aldanmıştım ve bu 2.5 sene içerisinde de çok pahalı olan dersimi aldım. Kendimden ümit kestim de o insanlara acıyorum. Taşlanacağımı ve/ya spek adamı (o da ne demekse) ilan edileceğimi bildiğim için hiçbir işe yaramayacağını bildiğim için elimden sadece dua etmek geldi. Allah kurtarsın...
Cimbomda beşiktaş gibi bir şampiyonluk fiyatlaması olmadı.. beşiktaşın 2 tl civarindan 6 tl rakamlarına geldiğini çok iyi hatırlıyorum.. cimbom 1,9 tl civarindan buralara geldi.. bence iki hisse arasında bir benzerlik yok...
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri