-
Bu haftada 11 milyon lot yabancı çıkışı olmuş, biz neden gitmiyor diyoruz.Satis var tahtada alıcılar yukarı sürmüyor , her kafayı kaldırdığında satış geliyor.Alıcilarda haklı satış bitmeden neden sursunlerki tahtayı?
Bu yabancıların borsaya hiçbir faydası yok yabancı oranı az olan tahtalar ralli modunda mal yerlide umarım ereglde de yabancı oranı azalır..
Krdm ve isdmr bu konuda daha rahat..
-
Ereğli’de Yatay hareketin sonuna 3/4 gün kaldı gibi geliyor üçgen için de bir sıkışma mevcut .
Gönlüm yukarı kıracak diyor lakin alta gitme ihtimali de var
Benim gözümde her türlü olumsuz fiyatlanma var diyor ama ufak gördüğüm ne kadar ihtimal varsa o ihtimal oldu bu zamana kadar
Yine de patlaması an mesele gibi geliyor
35 tl kaçınılmaz olmalı
-
-

Originally Posted by
Wallstreetkartalı
faydalı bir yayın, hurda cevher oranına atıfta bulunmuşlar, 3,90 rakamı 2,0 oranından buralara geldi.
-

Originally Posted by
Wallstreetkartalı
38. dakikada Ereğli kapasite artırıyor diyor! Şu sektörde doğru bilgiye ulaşmak, bilgiyi kaynağından yani şirketten almak gerçekten imkansız sanırım.
Bu arada tamamını dinlemeden beni yanlış anlamayın, yoksa sektör kötü gibi. Ama her kışın bir baharı olacak ben 2023 kayıp olsa da trade falan yapmadan Ereğli biriktirmeye devam edeceğim.
Bugünkü kötü şartlar bana en düşük fiyatlardan bu hisseye sahip olmamı, en düşük fiyatla temettüye girip fiyat düşük olsa dahi yine de en fazla lotu almamı sağlayacak diye, düşük fiyat ve bileşik getiri desteği ile yatırımıma devam edeceğim.
Denizler ölmez, bir Deniz gider bir Fedor kalır 😂
-
Kendimi mental olarak genel borsa çerçevesinin dışında olduğuma iknaya zorluyorum.
Kendi kendime çünkü ben yatırım yapıyorum diyorum.
Bugün Borsada olmayıp da herhangi bir şirkete ortak olup yatırım yapsaydım, Borsa’da bedava dağıtılan Paraların beni etkileme ihtimali olmayacaktı.
Şu an ortada herkesin kapış kapış yaparak topladığı BİR PARA VAR, Çıldırmış gibi o bedava PARANIN peşinde herkes.
Bu enflasyonist ortamda kim PARALARI TOPLAMAK İSTEMEZ! Kimseyi haksız bulmuyorum. Bu hırs bende de vardı, belki zorla belki değil ama gittikçe arınıyorum.
Şu an kazanmıyorum ama ben de PARA kazanacağım. Şu an sadece yatırıma odaklandım, Ereğli batmazsa iyi günler gelecek ve ben de PARA kazanacağım…
Veya pişman olup, hisselerimi en düşük fiyatlarda satıp sistemden çıkacağım, bu ihtimal de var!
Risk SIFIR değil. Ama geçmişe bakınca, Ereğli hisselerine yatırım yapan kimse batmamış, muhtemelen bundan sonra da batmayacak!
Sayın Temettü veriminin de dediği gibi,küçük bir atölyen var ve bugün işler bozuk,gerçekten karışık, savaş var, ekonomi o bu, Rusya…
Ama tüm bunlara rağmen çalışmaya, yatırıma, üretime devam ediyorum…
İlk genel değerlendirmemi 2025 Mart’ta temettü sonrası yapacağım! O zaman ya bu kadar lot yeter çok da bir şey olmuyormuş diyerek duracağım ya da devam ederek 100 bine yelken açıp 5 yılı tamamlayacağım.
ALLAH sağlık versin, para kazanılıyor hele ki BORSADA fırsat hiç bitmiyor!
-
endeks birkaç gündür siyah trend seviyesinden direnç görüyor.
burayı geçebilmesi halinde üst kısa vadeli seviyelere doğru hareket başlayabilir.
-
Fedor abi ailem bana müsade etmedi 2 daire satıp müzik işine gircem ailemle demokratik bir karara varamadık .Özetle macera gibü görmeselerde kendi alın terimle kazandıpım parada eşimin çocukların hakkı var dedim orda durdum.
Eregli tek şansım oldu ki 6 milyon tl nakit lazımdı. O para kitlendi kaldı tek şansım temmuzda banka alıp satmaktı o şansı iyi kullandım seneye müzik işlerim devreye girecek .benim tek hırsım Müzik para hırsım zaten yok ailesi içün yaşayan fedakar bir aile babasıyım aynı senin gibi.
Ama çok fırsatlar vardı İMKB 1984-1988 kurulduğundan beri 2022 gibi bir sene daha yaşanmaz sanırım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri