Bugün endeks sağlam düzeltme yiyecek bizim hisse bundan payını alacak mı bakalım Dow bizi etkilemeden bırakmaz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
14.25
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Evet
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Çok güzel düzelti artık uzay boşluğuna rokete bağlayan Derimod.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
yıllardır trade ederim ama derim kadar güzel kar görmedim .Trade kesilmiştir artık artık uzay boşluğu yolculuğu başlasın
Nakit kraldır.
hisseyi sırtımda taşıdım resmen artık yabancılar dikkatini çekmeli bundan sonra sıra onlarda buğün ok gibi fırlayacak
Nakit kraldır.
Yer İmleri