Sayfa 366/948 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Viop XXXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bozkurt Reis neyin dibi neyin tepesinde oldugumuz belli olmayabilir

Yarı yarıya sepet yaptım tospa abi
    Sepetin yarısını yılanoğlu long diğer yarısını da bist30 long
    artık hangisi ralliye devam ederse, biri yorulur ralliyi birakırsa diğeri azdırabilir ralliyi, o sebepten ötürü bistte şuan şort çok tehlikeli, yılların azulu ayusu olarak ilk defa korkuyorum, birileri fena ütülecek
    Hamdım Piştim Yandım

En yalancılar topluca iktidar tayfası.

Pinokyo bile kıskanıyor onları.

Bir TL yeri varmış kripto dünyasında şuan işlem gören

https://tr.investing.com/crypto/tether/usdt-try

Ha düşüncemde siyasilerin tamamı yalancı oluyor lakin bunların ellerine su dökemezler yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,461
    Burada pek çok üstad varken grafik paylaşmak bana düşmez derim ve pek paylaşmam ama üstadlar müsade ederse bana ilginç geldi, paylaşmadan duramadım.
    Belki daha bakmayanlar olabilir. (Mesela benim gibi) Haftalık $ bazlı Bist30 ve Eur/Usd aynı grafikte daha bir anlamlı oluyor sanki. 2008 dibini delmişiz ama kılpayı üstünde kapatmışız bu hafta. Sorsan Bist'de ralli var...

Grafikte hata var o yüzden kaldırdım. Düzeltmeye çalışacağım...
    Son düzenleme : goksen; 04-12-2021 saat: 23:07.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

4. Bunu ben ilk gösterdim burda endekse eurusd bakın diye trendleri daha okunur diye de.. işte..bir önemi yok zahmet etme..
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Burada pek çok üstad varken grafik paylaşmak bana düşmez derim ve pek paylaşmam ama üstadlar müsade ederse bana ilginç geldi, paylaşmadan duramadım.
    Belki daha bakmayanlar olabilir. (Mesela benim gibi) Haftalık $ bazlı Bist30 ve Eur/Usd aynı grafikte daha bir anlamlı oluyor sanki. 2008 dibini delmişiz ama kılpayı üstünde kapatmışız bu hafta. Sorsan Bist'de ralli var...

Grafikte hata var o yüzden kaldırdım. Düzeltmeye çalışacağım...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2013 den beri hisseler dolar yuro yükselişine ayak uyduramadı..
    Şimdi mi yakalayacak.
    Beyhude bir çaba içerisinde..

3-5 yıl dolar sabit kalır
    Ya da dönüş yaparsa belki eski zirveler görülür..
    Bu model de diptesin dipte kal

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. Yılanoğlunun yolu çok uzun üç sıfır atarız ileriki yıllarda, daha önce altı sıfır atıldı tecrübemiz de var nasılsa
    Hamdım Piştim Yandım

7. Paranın tl de tutulmuyacağını herkes öğrendi, nakit eline geçen koşa koşa ya marketten bişiiler alıp stok yapıyor ya araba alıp yatırım yapıyor ya ev alıp yatırım yapıyor ya arsa alıp yatırım yapıyor ya bistten ereğli gibi ford gibi hisselerden alıp yatırım yapıyor ya altı alıp yatırım yapıyor yada yılanoğlu alıp yatırım yapıyor.
    geçenlerde birinden nakit borc hatta ödünç istedim akşama veririm diye abi dedi kredi kartından başka cebimde nakit yok dedi, millet cepleri boş dolaşıyor, kimse bir tl yi bile nakitte tutmuyor
    Hamdım Piştim Yandım

8. Son 24 saatte itibar puan kotanızı doldurdunuz. Lütfen daha sonra deneyiniz.

Sayın sevgili ..ENGRANDMASTER

Borcum olsun ..yarın gereğini yaparım

Süper ötesi paylaşımınızdan dolayı tekrar tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 366/948 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz