Sayfa 366/1007 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    güya savaş çıktı...vadeli savaş çıktığı günden önceki kapanışın 20 bin puan üstünde...badem style...

2. BTK, Türk Telekom'un %55 hissesinin Türkiye Varlık Fonu'na devrine izin verdi**

BTK, Türk Telekom'un %55 hissesinin Türkiye Varlık Fonu'na devrine izin verdi.
    KAP açıklaması şöyle:
    16 Mart 2022 tarihli açıklamada belirtildiği üzere, LYY Telekomünikasyon A.Ş.'nin
    (LYY) sahip olduğu %55 Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) hissesinin Türkiye
    Varlık Fonu'na (TVF) satışına ilişkin taraflar (TVF ve LYY) arasında imzalanan
    Hisse Devir Sözleşmesi ile ilgili yürütülmekte olan süreç kapsamında Şirketimiz
    tarafından ilgili mevzuat doğrultusunda Bilgi Teknolojileri ve İletişim
    Kurumuna (BTK) hisse devrine ilişkin izin başvurusunda bulunulmuştu.
    Bu bağlamda, BTK tarafından,
    1) Türk Telekom'un hisselerinin %55'ine sahip olan LYY'nin şirketimizdeki hisselerinin
    tamamının, TVF'ye devir işlemlerine izin verilmesi,
    2) BTK tarafından yetkilendirilmiş olan TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş., TTNET
    A.Ş., ve TT International Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin %100 hissedarı
    olan Türk Telekom bünyesinde gerçekleşecek hisse devrinin, BTK'nın görev
    alanı kapsamında hisse devri ve kontrol unsuruna ilişkin ilgili mevzuat hükümleri
    açısından söz konusu şirketler bakımından herhangi bir sakınca doğurmayacağı,
    3) Hisse devir işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından bir ay içerisinde ilgili belgelerle
    birlikte BTK'ya bilgi verilmesi,
    hususlarına karar verilmiştir.

KAP Linki:
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/1011642

-iDeal Haber Merkezi-
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Tekrar longa döndük şimdide kendimi gebe bayan gibi hissediyorum Tüm hisseleri topladım. Bu iş beni bozacak.
    Çocuğun babası çok iyi Allah bozmasın aramızı

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    BTK, Türk Telekom'un %55 hissesinin Türkiye Varlık Fonu'na devrine izin verdi**

BTK, Türk Telekom'un %55 hissesinin Türkiye Varlık Fonu'na devrine izin verdi.
    KAP açıklaması şöyle:
    16 Mart 2022 tarihli açıklamada belirtildiği üzere, LYY Telekomünikasyon A.Ş.'nin
    (LYY) sahip olduğu %55 Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) hissesinin Türkiye
    Varlık Fonu'na (TVF) satışına ilişkin taraflar (TVF ve LYY) arasında imzalanan
    Hisse Devir Sözleşmesi ile ilgili yürütülmekte olan süreç kapsamında Şirketimiz
    tarafından ilgili mevzuat doğrultusunda Bilgi Teknolojileri ve İletişim
    Kurumuna (BTK) hisse devrine ilişkin izin başvurusunda bulunulmuştu.
    Bu bağlamda, BTK tarafından,
    1) Türk Telekom'un hisselerinin %55'ine sahip olan LYY'nin şirketimizdeki hisselerinin
    tamamının, TVF'ye devir işlemlerine izin verilmesi,
    2) BTK tarafından yetkilendirilmiş olan TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş., TTNET
    A.Ş., ve TT International Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin %100 hissedarı
    olan Türk Telekom bünyesinde gerçekleşecek hisse devrinin, BTK'nın görev
    alanı kapsamında hisse devri ve kontrol unsuruna ilişkin ilgili mevzuat hükümleri
    açısından söz konusu şirketler bakımından herhangi bir sakınca doğurmayacağı,
    3) Hisse devir işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından bir ay içerisinde ilgili belgelerle
    birlikte BTK'ya bilgi verilmesi,
    hususlarına karar verilmiştir.

KAP Linki:
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/1011642

-iDeal Haber Merkezi-
    Bir koyundan iki post çıkacak galiba.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben kapattım şortumu 2412 den, kâr yazamadık ama zararda etmedik.bu da iyi bişii
    ya fırsat vermiyeydi, bugün de fışkırtsaydı napacuuduk
    zaten haftasonu da geldi, ptesi oynaruk
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
    Fışkırtma yeterli değil ama adrenalin lazım

2439 dan şort cetonumu attım makinaya

fışkırt rallisi devam ediyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    241.150 günlük LONG poz.aldık bakalım.. STOP yok..
    ilave 238.050 ye gelirse..
    245.4 verdik.. harçlık çıktı.. akşam olunca bakarız..

7. Haber çok etki etmedi.

https://www.bloomberght.com/tvfermut...aniyor-2302072

Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Arda Ermut, Türk Telekom'da ikincil halka arzın planlandığını açıkladı. Ermut, "Şirket zaten halka açık, imtiyazı uzatıp ikincil halka arz planlanıyor, blok satış gibi bir plan yok. İkincil halka arzla yabancı yatırımcının ilgisini çekeceğini düşünüyoruz." diye konuştu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Forum, sessiz.Forum ,oldum olası SHORT ağırlıklıdır.Belki de ondan.Elbette short yapılabilir ama YAPTIĞIM TÜM TESTLERDE her zaman

long/flat daima 2 kat daha kazandırmıştır.Sebeplerini daha önce açıklamıştım.

Sayfa 366/1007 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •