Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 367/584 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    Vaktiyle kabaca 13 milyon adedi (bugün için 36.3 milyon adet) 74 milyon tl karşılığı aldılar. Yani Mısırlılar şirketin yüzde 20.18'i için 52 milyon dolar verdiler.. .. yönetim de tam da aynı meblağı (52 milyon dolar) şirketin %9.1'i için verdi. aradaki fark..

Küçük yatırımcıya bu kadar düşman olmalarının sebebi bu olsa gerek. ben yine girdim batı grubuna. 2 beklentim var.. 1. sökenin satılması.. 2.si sökenin satılmaması.. benim için 2. beklenti daha anlamlı
    O zaman ben seni bir kez daha daha net uyarayım.Bu topic eski topiğe benzemez.Sonra söylemedi deme.Esas küçük yatırımcı düşmanı burada küçük yatırımcı dostuyum diye geçinenler.Sende kendine dikkat et.Biraz aklı olan ortada olmaz.Biraz aklı olan kinini bir tarafa bırakır durumlara öyle odaklanır.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. BATI ANADOLU GRUBU
    BİLGİLENDİRME POLİTİKASI
    1-AMAÇ
    Batı Anadolu Grubu Şirketleri, Sermaye Piyasası Mevzuatı başta olmak üzere yasal düzenlemelerin sınırları içerisinde kamuya hangi bilgilerin açıklanacağını, bu bilgilerin ne şekilde, hangi sıklıkla ve hangi yollardan kamuya duyurulacağını, yönetim kurulunun veya yöneticilerin basına yapacağı açıklamaların usulünü, kamunun bilgilendirilmesi için yapacağı toplantıların usulünü, şirkete yöneltilen soruların yanıtlanmasında nasıl bir yöntem izleneceğini belirten, bunlarla sınırlı olmamak üzere benzeri hususları düzenleyen bilgilendirme politikasını uygulamayı amaç edinmiştir. Rekabetçi piyasa koşulları çerçevesinde, ticari sır kısıtlamaları da gözetilerek, zamanında, güncel, doğru, eksiksiz, anlaşılabilir bilgilerin ilgililer ile paylaşımında bu amaç çerçevesinde hareket edilecektir.
    2-YETKİ ve SORUMLULUK
    Bilgilendirme Politikasının oluşturulması, güncel ve doğru olarak tutulması, Yönetim Kurulu’nun sorumluluğundadır. Mali İşler ve Muhasebe Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Yatırımcı İlişkileri Birimi Kamuyu Aydınlatma ile ilgili her türlü hususu gözetmek ve izlemek üzere görevlendirilmiştir.
    3- KAMUYU AYDINLATMA USULÜ
    Kamuya açıklanacak bilgiler, açıklamadan yararlanacak kişi ve kuruluşların karar vermelerine yardımcı olacak şekilde, zamanında, doğru, eksiksiz, anlaşılabilir, yorumlanabilir ve düşük maliyetle kolay erişilebilir biçimde “Kamuyu Aydınlatma Platformu†(www.kap.org.tr) ve şirketin internet sitesinde kamunun kullanımına sunulur. Ayrıca, Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun “e-YÖNET: Kurumsal Yönetim ve Yatırımcı İlişkileri Portalı †da şirket ortaklarının doğrudan ve etkin olarak bilgilendirilmesi için kullanılır.
    Bilgilendirmelerde ayrıca, Ticaret Sicil Gazetesi, yazılı ve görsel basın araçları, telefon, elektronik posta yöntem ve araçları kullanılır.
    4-MALİ, FİNANSAL TABLOLAR VE FAALİYET RAPORUNUN KAMUYA AÇIKLANMASI
    Mali tablolar Sermaye Piyasası Kanunu, Türk Ticaret Kanunu ve diğer ikincil mevzuat ve Türkiye Muhasebe Standartlarına uygun olarak, bağımsız denetimden geçirilerek Yönetim Kurulunun onayını müteakiben, Kamuya Açıklama Platformunda açıklanır ve şirketin internet sitesinde yayınlanır.
    Faaliyet raporu Yatırımcı İlişkileri Birimi tarafından hazırlandıktan ve Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından da incelenip kabul edildikten sonra, Yönetim Kurulu’nun onayından geçirilir ve finansal tablolar ile birlikte kamuya açıklanır. Internet sitesinden Türkçe ve İngilizce olarak erişilebilen yıllık finansal tablolar ve Türkçe olarak basılmış yıllık faaliyet raporları Yatırımcı İlişkileri Bölümünden temin edilebilir.
    5-ÖZEL DURUMLARIN AÇIKLANMA USULÜ
    Özel durum açıklama yükümlülüğünün yerine getirilmesinden, Yönetim Kurulu sorumludur. İlke olarak imza sirküsünde bulunan yetkili iki üye tarafından imzalanan açıklamalar, KAP’ a gönderilir ve şirket internet sitesinde de yayınlanır.
    6- İÇSEL BİLGİLERİN KORUNMASI
    İçsel bilginin, içsel bilgilere erişimi olan kişilerce, Şirkete ilişkin görevlerin ifa edilmesi veya Şirket adına iş ve işlemlerin yürütülmesi sırasında, bilgiyi gizli tutma yükümlülüğü altındaki kişiler haricinde, şirket içinden ya da dışından kişilere açıklanması yasaktır. Açıklandığı takdirde, bu durumun Şirket tarafından öğrenildiği anda, açıklamanın içerdiği bilgilerin özel durum açıklaması yoluyla kamuya duyurulur.
    İçsel bilgiye erişebilme yetkisi olan tüm çalışanlara, içsel bilginin niteliği, mevzuata aykırı kullanımı konusunda doğabilecek sonuçlar konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılır. Söz konusu bilgilerin korunması konusunda erişim yetkisi olanlardan ayrıca bu doğrultuda taahhütleri yazılı olarak alınır. Bilgilerin önlemlere rağmen ifşa edilmesi halinde SPK mevzuatı doğrultusunda özel durum açıklaması yapılır.
    7- YAZILI ve GÖRSEL BASIN AÇIKLAMA VE BİLGİLENDİRME USULÜ
    Şirketimiz, medya takibi konusunda alanında uzman kişilerden yardım alarak medyada şirketimiz hakkındaki ya da yatırımcıları doğrudan ilgilendiren haberleri takip etmektedir. Yayınlanan haberler şirkette üst düzey yöneticilere ve Yatırımcı İlişkileri birimine iletilmektedir. Söz konusu haberlerdeki bilgilerin nitelendirilmesi yapılıp, mevzuat karşışında ki durumu değerlendirilerek, doğrulama gerekip gerekmediğine yönelik, haber içsel bilgi tanımına girecek nitelikte değil ise, konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmaz. kamuyu aydınlatma araçları ile açıklanır. Açıklamalarda haberin yayınlandığı basın-yayın organının tiraj veya bilinirliği de göz önünde bulundurulur.
    8-İNTERNET
    Kamunun aydınlatılmasında, şirkete ait internet sitesi aktif olarak kullanılır ve burada yer alan bilgiler sürekli güncellenir. Şirketin internet sitesindeki bilgiler, ilgili mevzuat hükümleri gereğince yapılmış olan açıklamalar ile aynı ve/veya tutarlı olur; çelişkili veya eksik bilgi içermez. Şirket antetli kağıdında internet sitesinin adresi yer alır. Şirketin internet sitesinde; mevzuat uyarınca açıklanması zorunlu bilgilerin yanı sıra; ticaret sicili bilgileri, son durum itibarıyla ortaklık ve yönetim yapısı, imtiyazlı paylar hakkında detaylı bilgi, değişikliklerin yayınlandığı ticaret sicili gazetelerinin tarih ve sayısı ile birlikte şirket esas sözleşmesinin son hali, özel durum açıklamaları, finansal raporlar, faaliyet raporları, izahnameler ve halka arz sirkülerleri, genel kurul toplantılarının gündemleri, katılanlar cetvelleri ve toplantı tutanakları, vekaleten oy kullanma formu, çağrı yoluyla hisse senedi veya vekalet toplanmasında hazırlanan zorunlu bilgi formları ve benzeri formlar, varsa şirketin kendi paylarını geri alımına ilişkin politikası, kar dağıtım politikası, bilgilendirme politikası, ilişkili taraflarla işlemlere ilişkin bilgiler, şirket tarafından oluşturulan etik kurallar ve sıkça sorulan sorular başlığı altında şirkete ulaşan bilgi talepleri, soru ve ihbarlar ile bunlara verilen cevaplar yer alır.
    Bu kapsamda, en az son 5 yıllık bilgilere internet sitesinde yer verilir. Şirketin ortaklık yapısı; dolaylı ve karşılıklı iştirak ilişkilerinden arındırılmak sureti ile sadece gerçek kişi pay sahiplerinin isimleri, pay miktarı ve oranları ile hangi imtiyaza sahip oldukları gösterilecek şekilde açıklanır.
    9- ORTAKLIK HAKLARININ KULLANILMASI USULÜ
    Ortakların, Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde, genel kurul sonuçları, yılsonu mali ve finansal tabloları, faaliyet raporu gibi süreklilik arz eden konularda ve özel durum açıklamaları ile bilgilendirilmesi kamuya açıklama araçları ile yerine getirilir. İnternet sitesinden bu bilgilere ortakların ulaşımı sağlanır. İlgili mevzuat çerçevesinde telefon ve e mail yoluyla bilgi istemlerine cevap verilir.
    10-GELECEĞE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER
    Geleceğe yönelik bilgilerin kamuya açıklanması durumunda, varsayımlar ve varsayımların dayandığı verilerle birlikte kamuya açıklanır. Bilgiler, dayanağı olmayan, abartılı öngörüler içermeyen, yanıltıcı olmayan şekilde sunulur. Ayrıca, varsayımların şirketin finansal durumu ve faaliyet sonuçları ile uyumlu olmasına çalışılır. Kamuya açıklanan geleceğe yönelik bilgilerde yer alan tahminlerin ve dayanakların gerçekleşmemesi veya gerçekleşmeyeceğinin anlaşılması halinde, güncellenen bilgiler derhal gerekçeleri ile birlikte kamuya açıklanır.
    “Bu politika Batı Anadolu Grubu Şirketlerinin tamamında uygulanır.â€

3. Özet Bilgi
    SPK 21.07.2016 Duyurusu Kapsamında, Şirketimizin Kendi Paylarını Geri Alımı Hakkında Yönetim Kurulu Kararımız
    İlgili Şirketler
    []
    İlgili Fonlar
    []
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun Ülkemiz sermaye piyasalarında son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle piyasaların sağlıklı bir şekilde işlemesine yönelik olarak yapmış olduğu 21.07.2016 tarihli Basın Duyurusu kapsamında; Kurulun bu konuda yapacağı ikinci bir duyurusuna kadar uygulanmak üzere; Şirketimizin %1 Payına isabet eden azami 80.000.000 adet kendi paylarının geri alınmasına ve bu konuda azami 5.000.000 TL fon ayrılmasına,

Yukarıda belirtilen azami limit çerçevesinde Pay Geri Alımı için aracı kuruma yetki verilmesine,karar verildi.

4. zel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
    Özet Bilgi
    Arsa ve Arazilerin Değerlemesinin Yapılması Hakkında
    İlgili Şirketler
    []
    İlgili Fonlar
    []

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    Son yıllarda ülkemiz ve bölgemizde arsa ve arazi fiyatlarındaki yüksek artış sebebiyle; Şirketimizin UFRS ‘na göre hazırlanan finansal tablolarında Maddi Duran Varlıklar bölümünde yer alan arsa ve arazilerin defter değerinin gerçeğe uygun değerini göstermesi için, politika değişikliğine gidilerek arsa ve araziler sınıfında "Yeniden Değerleme Modeli" yöntemine geçilmesi ve bu konuda çalışmaların başlatılmasına karar verilmiştir.

5. Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-

1 MEHMET BÜLENT EGELİ GENEL SEKRETER BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 10.09.2015 17:41:32
    2 NECİP TERZİBAŞIOĞLU GENEL MÜDÜR BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 10.09.2015 17:44:44

Ortaklığın Adresi : Ankara Caddesi No:335 Bornova İzmir
    Telefon ve Faks Numarası : Tel:0 232 478 44 00 Faks:0 232 478 44 44
    E-posta adresi : yatirimciiliskileri@baticim.com.tr
    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel:0 232 478 44 00 Faks:0 232 478 44 44
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
    Özet Bilgi : Liman İşletmesi Arsa Alımı Hakkında
    AÇIKLAMA:
    Şirketimizin Liman İşletmesinin karasal alanda geri hizmet sahası olarak değerlendirilmek amacıyla İzmir İli Aliağa İlçesi, Horozgediği mevkiinde 64 dönümlük arsa 17,5 milyon TL 'sına satın alınmıştır. Söz konusu arsanın finansmanı için Akbank T.A.Ş. ile 7 yıl vadeli 17,5 Milyon TL tutarında kredi anlaşması yapılmıştır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Last edited by CARİ; Bugün at 11:11.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
    Fiyati indirmeye calisan ekip yine is basinda,bunlara guzel bir tokat atmanin zamani geldi.Bakalim kim atacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Sayfa 367/584 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •