Artık kiltle şu tavanı herkes rahatlasın
Artık kiltle şu tavanı herkes rahatlasın
Güldürme beni hoca güldürme.Ben burada yazı bile yazmayacaktım bunu cümle alemde biliyor beni mecbur ettin.Bak yazılarıma bir tane yönlendirme yazısı yok bilakis sen ve buradaki bazıları konusunda bir ton uyarı yazıları var.Şimdi kal sağlıcakla bugün uzun zaman için kotamı doldurdum.
Bu arada teknik analiz bilginde tam bir fecaat.Onu da işine gelenleri çiziktirtmek için kullanıyorsun.Senin gibiler yüzünden insanlar teknik analiz denince arkasına bile bakmadan kaçıyor.
Bir diğer konu sen Bahmet dostuma kurban ol.Onun eleştiri yapmaya hakkı var.Senin gibi 15 dakkalık mesafe olan Gk ya gitmeyip buralarda goy goy yapmıyor çünkü.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-07-2019 saat: 17:35.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yazma Lunar,
yazdıkça batıyorsun..
Hoca merak etme günü vakti gelince ne jeneriklik yazıların var seninde burada ahkam kesen çoğu kişininde.Alt alta kopyalayıvericem sen iyi bilirsin.Bakarız o zaman kim neye batmış.Benden bu kadar korkma diyorum ya bize bulaşma burada ne yaptığın çok uzun zamandır umrumda değil.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Harbiden ikinizdende cacık olmaz
[emoji23][emoji106]
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün ne olmuş öyle hisse tavana gitmiş ama son dakikalarda utanmasalar tabana kadar vereceklermiş...Demekki tahtanın altı bayağı dolmuş....Yarından itibaren yine gevşetirler...
Yatırımcısına sabır versin....O haberle hangi tahta olsa en az %100 soluksuz çıkardı....
Yer İmleri