Sayfa 367/1003 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. migrosu krizin orta göbeğinde yazdık, 666 kardeşim izledi. 17 küsürden 20,5 lara geldi. ve hala çok diri. çünkü sektör önemli. bugün telekom hala çok güçlü çünkü interneti var, doaş sabah eksi açtı, çünkü sektör sakat. bakılacak şey ucuzluk ama diğeride sektör olmalı.

2. berat albayrak dün uzun uzun dinledim, bu kriz bizim değil dedi, kabul etmedi. ama diğer liderler top bizde siz kendinize sahip çıkın, işleri düşünmeyin, kimse batmayacak dedi. umreci hacı amcalar virüsü yaydı, bu net. millet sokağa çıkmıyor. berat albayrak haftanın günlerine isim tamlaması getirdi, artık pazartesi demeyin, büyük suç, yeni adı kara pazartesi, hatta kara değil, önce gara dedi. yok böyle bir şey. bugün çıkın özel hastaneleri kamulaştırdık deyin, iki yaşlı yakınım hastaneye gitti, içeri bile almamışlar, ya bunlardan birinde böbrek yok böbrek. bunlara oy veren ellerim kırılsın. başka bir şey demiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Evet yıllardır ykb ile çalışıyorum mevduatcııyım ben. ilk defa yatırım hesabı açtım internet bankacılığı ile müşteri temsilciliğii ile konuşmadım henüz. sormam bu yüzdendi.
    Hatirladim siz mevduat topiginde yaziyordunuz, hisse alip satiyorsaniz t2 den dolayi mecbur beklersiniz ama acikta ilan parayi günlük mevduat veya fon alarak degerlendirirsiniz ben ing ve vakifta böyle yapiyordum.

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    iç açıcı görünmüyor durum doktorum ..prof lar fikir birliğinde değiller virüsü tanımağa çalışıyorlar gibi izlenim var bende

hastanelerin yoğun bakım ünitelerinin kapasite durumu nasıl üstadım
    süreç şu an iyi işliyor, özel hastanelerinde belirli kısmı ve yoğun bakımları ihtiyaç halinde devreye girebilir. 24 bin civarı solunum desteği olan ünite ayrıca 10 bin civarı yoğun bakım ünitesine çevrilebilecek izolasyona mümkün oda var. Ben italya veya iran kadar ağır geçireceğimizi düşünmüyorum. Artık yurt dışı temas olmaksızın kendi vatandaşlarımızdan da bulaş ihtimali çok yüksek. Sayıların katastrofik bir şekilde artması mümkün, kaba hesapla 1 hafta 10 gün içinde sonrasında azalma trendine girer. Eksiklerimiz olsa da erken uyandık bu çok önemli, naçizane tavsiyem evinize girdiğinizde sağlam bir duş alın, dışarıda giydiğiniz kıyafetle evinizde dolaşmayın. Diğer her mevzu medyada defalarca anlatılıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Hatirladim siz mevduat topiginde yaziyordunuz, hisse alip satiyorsaniz t2 den dolayi mecbur beklersiniz ama acikta ilan parayi günlük mevduat veya fon alarak degerlendirirsiniz ben ing ve vakifta böyle yapiyordum.
    Tşk. Ederim.

6. Dolar euroyu sterlini ezdi geçti, afrika zarını patlattı, rus rublesini kadehe koymadan kafaya dikti. Bu kriz dolar krizi. Dolarcıların yaptığı bir şey. Sabah dolar 6,477 gördü, şimdi 6,507. O kadar dolar basıldı faiz indirildi ama düşmeyen bir para yapmışlar. Dolar 6,5 rakamı önemli, çanak falan devreye giriyor. Sosyal hayatın normale dönmesini bekleyelim. Senetleri 50-100 kademe yukarıdan alıp satarız.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Dolar euroyu sterlini ezdi geçti, afrika zarını patlattı, rus rublesini kadehe koymadan kafaya dikti. Bu kriz dolar krizi. Dolarcıların yaptığı bir şey. Sabah dolar 6,477 gördü, şimdi 6,507. O kadar dolar basıldı faiz indirildi ama düşmeyen bir para yapmışlar. Dolar 6,5 rakamı önemli, çanak falan devreye giriyor. Sosyal hayatın normale dönmesini bekleyelim. Senetleri 50-100 kademe yukarıdan alıp satarız.
    Ortak sabah pegi.yi kaçtan verdin.?

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Dolar euroyu sterlini ezdi geçti, afrika zarını patlattı, rus rublesini kadehe koymadan kafaya dikti. Bu kriz dolar krizi. Dolarcıların yaptığı bir şey. Sabah dolar 6,477 gördü, şimdi 6,507. O kadar dolar basıldı faiz indirildi ama düşmeyen bir para yapmışlar. Dolar 6,5 rakamı önemli, çanak falan devreye giriyor. Sosyal hayatın normale dönmesini bekleyelim. Senetleri 50-100 kademe yukarıdan alıp satarız.
    daha önce yazmıştım.
    bu kadar varlığın karşılığı var mı.
    nakite geçmek isteyenlerin dolardan başka likit paraya geçme şansı var mı.
    likit dolar da olmasa bu krizi söndüremezlerdi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 367/1003 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •