Sayfa 368/651 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Işlemler iyice azaldı şöyle bomba bir haber patlatsalarda buralar kalabaliklassaydi kimsecikler kalmamis

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bakalım yılsonu ne kadar zarar gelecek,
    Allah bu kağıdın yatırımcısına sabir versin.

3. Su an beklenen bilanco degil bilanco isterse kar gelsin yada buyuk zarar gelsin bunlarin onemi yok artik onlar fiyatlandi. Su an beklenen tekrar faaliyete başlayacak mi bakınız en uyduruk haberde dahi tavan tavan gidiyor su an tek beklenti faaliyet

4. 2 yıldan uzun süren bimeks maceramı 30bin zararla sonlandırdım.çıktım 0,28den.
    kaskosuz arabamla duvara toslayıp arabayı pert edip içinden sağ çıkmış gibi hissediyorum zarar ve ama en azından hayattayız
    pahalı bi ders almış oldum.
    belki de beni bekliyordur yükselmek için kalan arkadaşlara sabır ve kazanç diliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by beşiktaş Yazıyı Oku
    2 yıldan uzun süren bimeks maceramı 30bin zararla sonlandırdım.çıktım 0,28den.
    kaskosuz arabamla duvara toslayıp arabayı pert edip içinden sağ çıkmış gibi hissediyorum zarar ve ama en azından hayattayız
    belki de beni bekliyordur yükselmek için kalan arkadaşlara sabır ve kazanç diliyorum.
    Betimleme mükemmel Allah gönlüne göre versin..

6.  Alıntı Originally Posted by beşiktaş Yazıyı Oku
    2 yıldan uzun süren bimeks maceramı 30bin zararla sonlandırdım.çıktım 0,28den.
    İnşallah onlarada yemek nasip olmaz burunlarından fitil fitil gelir......

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. teknosa 160 milyon zarardan 19 milyon kara geçmiş.. Hala çok ekmek var bu piyasada.. Bu **** lar adam gibi iş yapsalar öküz gibi para kazanırlar.
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

Sayfa 368/651 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •