Sayfa 368/692 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Şaka gibi
    Siz ayakkabıdan çok bahsedince yazınızın yanına DESA reklamı koymuşlar
    https://resimyukle.io/r/MXVXZ6BiL1
    Sn tahminci google beni ayakkabıcı sandı,hadi onu anladım,ayakkabı satışları iyi falan diye yazdım o kısmı tamam,e sizin alıcı olduğunuzu nasıl anladı o kısmını çözemedim)))))))))

Acaba diğer arkadaşlar da benim entry lerin yanında ayakkabı reklamı mı görüyor,yoksa sadece siz mi görüyorsunuz,

3. Bunda DERIM var DESA da alır belki demiş olabilir ama yemezler rakip firma hayatta almam. YTD

4. Vahit iyi adamdır, müslüman adamdır. bir poşet ekmegi varsa yarısını olmayan ile paylaşır..çunkü içinde bulundupu düşünce dünyası ve bakış açısı, ona paylaşması gerektiğini söylemiştir.

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Vahit iyi adamdır, müslüman adamdır. bir poşet ekmegi varsa yarısını olmayan ile paylaşır..çunkü içinde bulundupu düşünce dünyası ve bakış açısı, ona paylaşması gerektiğini söylemiştir.
    Günaydınlar, paylaşsa paylaşsa boş poşeti paylaşır..

6.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Günaydınlar, paylaşsa paylaşsa boş poşeti paylaşır..
    Günaydın, olsun bir yerden başlamak önemli..

7. bugun açılısta beklentım buydu, korkaklar satsın.. düşersede canıma mınnet bıraz daha alırım..zamnım var..

8. arkadaşlar bu rtalb ın bılanco acıklama tarıhı nedır? bugun mu yarın mı ? nereden bakılıyor buna..bırazda orda varda..

Sayfa 368/692 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •