Sayfa 368/985 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Normalde partilerin sabit ideolojisi oluyor bir kaç dönem kalkınmacı parti geliyor, sonra sosyal devletçi parti geliyor bu şekilde gidiyor.

Bu sefer aynı parti devam ediyor ama yüz eskimesi vs de var 2023 çok kritik.

Cumhuriyet'in 100. yılı denilip borçlar alacaklar sıfırlanmıştır denirse şaşırmam. Yahudilik'de jubile varmış, oradan esinlenebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Xu 100 de 100 üstü açılış oldukça sağlıklı olur.. Bakalım bayram gelene kadar yeni zirve yetişecek mi?
    TCMB/Uysal: Merkez bankalarıyla mevcut işbirliğimizi güçlendirmek ve yeni swap anlaşmaları tesis etmek amaçlı görüşmeler de yapıyoruz

haberi ısıtıp,ıstıp sunuyorlar,yeni havuç bu galiba,yarın etkisi olabilir mi ??????göreceğiz...

3. Bu swap olayini MB baskani mecbur duyurdu ilk agizdan cunku bddk karari ozel bankalar icin gercekten baskilayici.
    Borsadaki teknik bence bozulmasin istiyorlar.

(X30 cogu kagit deli gibi duserken Bim le nasil satisi azalttiklarini unutmayalim)

Normal sartlarda swap anlasmasi biranda haberlere duserdi ,millet ne oluyoruz derken PY yukari surdukce surerdi.

Pazar gunu MB aciklamasi ve Mehmet Nanenin 55 ten Pegasus almasi tuhaf durumlar gibi geliyor bana.

4.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    TCMB/Uysal: Merkez bankalarıyla mevcut işbirliğimizi güçlendirmek ve yeni swap anlaşmaları tesis etmek amaçlı görüşmeler de yapıyoruz

haberi ısıtıp,ıstıp sunuyorlar,yeni havuç bu galiba,yarın etkisi olabilir mi ??????göreceğiz...
    Yarın borsa yükselecek o allahın emride mb başkanının söyleminin etkisi olamaz. Dolar endeksi gevşeyecekse böyle bi açıklama yapmış olabilir..

5. 1 Çin parası yaklaşık 1 Türk parası oldu gibi.

USDTRY 6,93
    USDCNY 7,07

EURTRY 7,53
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    IMF Ukrayna’ya yardım etti. Karşılığında Ukrayna toprak vermeyi kabul etti. Coronavirus sonrası böyle ilginç takaslar olabilir.

Yarın Dow açılışı 0.16 asagida görünüyor future larda.ABD vaka sayısı 750 bin ölümler 40 bin.Protestolar birçok eyalette.Bu hafta earnings yani kazançlar zayıf gelecek.Apple icin hisse fiyatında en az yüzde 20 düşüş öngörülüyor.Kanımca Pazartesi yüksek açıp bizde ele vermeleri mümkün fakat Pala beni çok kereler terse getirdi.Su virüs işi hayırlısıyla bitsin de sağlık kaybedeceğimize para kaybedelim sorun yok.YTD

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Ne yani 60 derece mikro dalga yalan mı oldu?
    Virüz içeride ""oo.. bu kulunçlarıma iyi geldi" mi diyor yani?
    Öyle söylemişler vücutta yaşıyorsa olabilir belki

Tek çözüm bence güvenli yerde beklemek ve temastan fiziksel ve hava ile uzak durmak iş vücut direncine bitiyor

Sayfa 368/985 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •