Sayfa 369/1003 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hiç bişi çıkmaz..
    Göstermelik..

Akılları sıra reis in sağlığı ile ilgili spekülasyon yapanların borsa bacağı falan denmeye çalışılıyor..
    Senin gibi hiç birşey çıkmaz diyen biri şuanda ne ceza alıcağını bilmeden cezaevinde yatıyor gundi .
    bu söylediğim şahıs 4-5 tahtada çok çok iyi paralarla oyunlar oynamış.
    bu işleri burada bu kadar baside indirgeme , sana bugunde söyledim hayatta vakit saat önemlidir.

2. gundi sana bugun yazılarımın içinde 2. tüyo vatandaşın ismi Ekrem , yancısı da piyasada hoca lakaplı biri.

SPOT

4. Şuanda piyasa BELİRSİZLİK ten dolayı böyle , başka bir şey yok.
    bofa bastı , döndü geri aldı.
    işte bu harekette doğrananlar oldumu oldu , şimdi bu ara sindiriliyor pozisyonlar.
    bugun için önemli olan kapanış izleyelim görelim.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yahu kardeşim alıntı yapmayın şundan...kaç haftadır, algı peşinde..2 dk da bir haber yapıştır..yok doları varmış..varsa doların bu başlıkta niye algı kasıyorsun.
    öyle deme.. bi kaç gün evvel piyasa ralli yaptığında bütün longlarını kapattığını söylemişti, meğer longları varmış, artık hisse mi endeks mi orası belli değil, evvelinde hiç bahsetmemişti mezkur long pozisyonlar hakkında.. kredi kartı faiz ve komisyonlarını göze alarak girdiği extra dolar long pozisyondan yüzde 1.x kar yazdığında demiştim -bu eleman işi biliyor

Tüp 2 saat önce 136,5 şimdi 141.5 vayyy paraya bak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

7.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Tüp 2 saat önce 136,5 şimdi 141.5 vayyy paraya bak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O an alım yapabilmek de zor tabi. Cesaret ve şans lazım.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    öyle deme.. bi kaç gün evvel piyasa ralli yaptığında bütün longlarını kapattığını söylemişti, meğer longları varmış, artık hisse mi endeks mi orası belli değil, evvelinde hiç bahsetmemişti mezkur long pozisyonlar hakkında.. kredi kartı faiz ve komisyonlarını göze alarak girdiği extra dolar long pozisyondan yüzde 1.x kar yazdığında demiştim -bu eleman işi biliyor
    22 yıllık forum geçmişimiz var, biz kimin ne pozda olduğunu ağzının büzülüşünden anlarız
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 369/1003 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •