Sayfa 369/1000 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Viop XLIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    yabancı aracı kurumlar üzerinden alım geldiğinde biz takipçiler kurumun kendisinin aldıklarını sanmaları bana mantıklı gelmiyor

bu olayı şöyle dersek yanılır mıyız? Takas Analizi Türk işi bir uydurmadır..

çoğumuzun bilip işine gelmediği gibi yabancı aracı kurumdan gelen alım kurumun kendisinin aldığını da zannetmiyorum ..

Özellikle takas analizi bi bizim memlekette var sanırım.
    Mesela benim 10 mil. dolarım olsa TEB,HSBC ,YFAS vs.. ye gitsem ve orada hesap açsam olmaz mı?

işlem yapsam yabancı mı olacak?

2. imdi şelale vaktidür ayıcıklarım tez çıkın çıkın gelin
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Verdiler gibi bankalara
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Mesela benim 10 mil. dolarım olsa TEB, HSBC, YFAS vs.. ye gitsem ve orada hesap açsam olmaz mı?

işlem yapsam yabancı mı olacak?

Hemide bal gibi olur 7-8 senedir hiç işlem yapmıyorum 7 kurumda hesabım açık
    aklıma gelmişken şu ana kadar para istedikleri yokta zamanla hesabın var diye hesap üçreti babında benden para talep ederler mi ki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Hemide bal gibi olur 7-8 senedir hiç işlem yapmıyorum 7 kurumda hesabım açık
    aklıma gelmişken şu ana kadar para istedikleri yokta zamanla hesabın var diye hesap üçreti babında benden para talep ederler mi ki
    Ben de 2 taneye baktım.4-5 yıldır pasifti..Ama hesap ücreti vs. göremedim..zaten bir süre işlem olmayınca donduruluyormuş.

sabahtan bu yana viop 30 yakın vadede 80 kontrat ile al sat yaparak 1800 puan net topladım..... al satları enaz 2 en fazla 6 kontratla yaptım.....çok yoruyor tabi.....nasıl başarılı mı vasat mı.....Yada siz nasıl al sat yapıyorsunuz......tecrübeli arkadaşlar ....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ulen herkes film koptu gibi yazınca benim veri mi gecikmeli dedim.
    Kontrol ettim değilmiş. E bu tantana neyin nesi?
    Buraya bakarsaniz endeks 1.4 dolardayken hisselerini satip yilanogluna gecenlerden olursunuz. Hatta yetmez ciplak endeks short yaparsiniz.

Burada ters indikatorleri iyi bilmek lazim forumu dogru okuyabilmek onemli.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sabahtan bu yana viop 30 yakın vadede 80 kontrat ile al sat yaparak 1800 puan net topladım..... al satları enaz 2 en fazla 6 kontratla yaptım.....çok yoruyor tabi.....nasıl başarılı mı vasat mı.....Yada siz nasıl al sat yapıyorsunuz......tecrübeli arkadaşlar ....
    Seni tatmin eden bir kazanç var ise güzeldir/başarılıdır

Sayfa 369/1000 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •