Sayfa 369/389 İlkİlk ... 269319359367368369370371379 ... SonSon
Arama sonucu : 3107 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Asalet Bakanı : Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, bazı CHP delegelerinin şikâyetleri üzerine başlatılan adli soruşturma ile yine bazı delegelerce Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan CHP’nin 38. Olağan Kurultayının iptali davalarına ilişkin süreçler hakkında ve bazı belediyelere yönelik operasyon yapılacağı şeklinde sosyal medya aracılığıyla bazı paylaşımlar yapılmaktadır.

Kamuoyunu yanıltmaya yönelik dezenformasyon amaçlı bu tür mesnetsiz iddialara itibar edilmemelidir.

Bu paylaşımlarla ilgili olarak Türk Ceza Kanununun 217/A maddesi gereğince “Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma suçu” kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştır.
    Durmazlar,emir eşboncudan,amaç ülkeyi güçsüzleştirmek ABD ve çok uluslu şirketlere teslim etmek,yapabilirmi,çok zor,çünkü bir avuç kadar kaldılar,bir avucun tek sığındığı dal yargıyı ele geçirmesi...tek bir mert savcıya bağlı abdurrahman gibi herşey,olabilirmi,bu ülkede herşey olabilir ve ben umutluyum,geçende birinin öleceğinden bahsetmiştim,o sırrımıydı acaba,yoksa bohçalımıydı !!! ,ama şuda var birisinin hakkında fezleke düzenleniyordu,benim uyarıcılığımın önemi büyüktür,aleni açılan pencereden yine gördüm,bu bana 55 senedir 6-7 defa olmuştur...çok çetin geçecek nisan ayı...

3. günaydınlar

Benim Müslümanım diyene güvenim kalmadıki diğerlerini hiç sorma.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Merkezin faizi 350 baz artırması ilginç,baktılar yabancı dediklerimiz ülkeden tüğüyor sebep onu engellemek,tüğerkende tl ile tüğecek değil,dolar alarak tüğecek...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    VİOP Artış yataya yakın artış %0.33..dünkü kapanış endexte 9.400 altındaydı,bugün 9400 yerinde kalması dileğiylen...biraz zor gibi,çünkü bugün cuma hafta sonu,bekleyelim bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    VİOP Artış yataya yakın artış %0.33..dünkü kapanış endexte 9.400 altındaydı,bugün 9400 yerinde kalması dileğiylen...biraz zor gibi,çünkü bugün cuma hafta sonu,bekleyelim bakalım.
    BOFA sabah sabah nefes almadan her tarafta satıcı olmaya devam ediyor, sabah zor etmiş anlaşılan!

Neden acaba?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Merkezin faizi 350 baz artırması ilginç,baktılar yabancı dediklerimiz ülkeden tüğüyor sebep onu engellemek,tüğerkende tl ile tüğecek değil,dolar alarak tüğecek...
    bugün yarın bi turp daha çıkarsa ortaya merkezin müdahale edecek takati kalmadı el mahkum 4 ayda sabit kalır faiz
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 369/389 İlkİlk ... 269319359367368369370371379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •