Sayfa 37/403 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 3224 madde; 289 - 296 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1.  Alıntı Originally Posted by yukselll Yazıyı Oku
    2018 ilk çeyrek karı gelmedi değilmi ?
    Sanırım diğer şirketlerin bilançoları gelmeden Holding lerin karlılığı belli olmaz. Arclk açıkladı. Diğer şirketleri izliyorum... Sanırım en az 1 hafta daha var...

2. Koç Holding hissesinde ky yok galiba... Bugün 13,52 yi gördü... Kendimi 12 TL ye kadar kademelendirdim.. Disiplinden taviz yok, tahta yapıcı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Koç Holding hissesinde ky yok galiba... Bugün 13,52 yi gördü... Kendimi 12 TL ye kadar kademelendirdim.. Disiplinden taviz yok, tahta yapıcı..
    yaw biz seni kendi başlığında arıyoz...sen burda geziyon.....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7. Haftalık RSİ son 30 yılın en düşüğünde !!! Başka bir ifadeyle, hisse borsaya girdiği 1988 yılından beri haftalık RSİ en düşük seviyede gerçekleşti bu hafta. Ne 2008 ne de 2001 krizinde bu seviye görülmemiş. Ne oluyor böyle ?

Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. İki ileri bir geri... Yukarı gitsen bıyık, aşağıya gitsem sakal der gibi... Bollinger sıkıştı. Bir tarafa patlar ama hayırlısı...

Sayfa 37/403 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •