Sayfa 37/268 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 2143 madde; 289 - 296 arası.

Konu: ASUZU - Anadolu Isuzu

1.  Alıntı Originally Posted by Perception Yazıyı Oku
    Ben beklentisi yoktur demiyorum,şu andan itibaren 2-3 yıl kendi özüne döner,yani artık uzun vadeli düşünüyorsanız alım yapın ama onunda zamanı değil çünkü çok daha aşağılardan alım yapılabilir diye düşünüyorum.Gelecek hafta 12.7X üzerinde tutunabilecek mi onu takip etmek gerekiyor,eğer düşerse ki büyük ihtimal 11'leri kesinlikle gösterirler.Hisse hala çok primli görünüyor...Evet sağda solda okuyorum yok düşüş bitti 22.50 olacak 27.50 olacak geyiği yapanlar var sakın ama sakın inanmayınız arkadaşlar.Evet bu fiyatlarıda görebilir ama belki 2-3 yıl sonra, kısa ve orta vade bu hisse için imkansız uçuk rakamlar bunlar.Verdiğini çok çabuk geri alan bir hisse bu,tepki vermeden sürekli düşer ve yuh artık deme noktasına getirir.

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2017 şubattan beri bu kagittayim (şuan haric, elimde yok çıktım ama hedefledigim yere gelirse geri alım yapmayı planlıyorum) ve soylediklerinize kesinlikle katılıyorum..beni elestrebilirler algı yaratiyorsun diye ama kesinlikle öyle birşey yok.. alacak olanlar on defa düşünüp alsın yada kademeli alım yapsinlar..cunku sonra çok uykunuz kacar..burada çok insanlar geldi geçti dert yandilar ama sök umursamıyor..tecrübemi söylüyorum.. kesinlikle verdiğini geri alıyor...

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Bist in 130 bin olmsı konuşuluyor ve bu kadar beklenti varken asuzu buralarda zor durur. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Hisse düşmanları ortaya çıkmış kimsede onlara cevap vermiyor
    Kendilerince kafalarına göre 10 11 e 12 ye düşer diyenler var hisse bu düşerde çıkarda ama sen hiç bir teknik temel veri paylaşmadan düşer dersen sana buradan ekmek çıkmaz
    Hisseyi yıllarca elinde tutan emektar yatırımcı okur güler geçer
    Salı günü savunma sanayi ihalesinde Asuzu nun olduğundan bile haberin yoktur
    Tarihinin en yüksek yabancı takas oranına ulaştığından haberin yoktur
    Tarihinin en iyi ihracat ını yaptığından haberin yoktur
    Yerli otoya verilen hibelerden teşviklerden haberin yoktur
    2020 ilk çeyrek te piyasa ya açıklanacak türkiye nin ilk ve tek elektrikli kamyonundan haberin yoktur
    Sermaye artırımı zamanı geldiğinden haberin yoktur
    Ve daha bir çok bilmediğimiz olumlu haberlerden (yurtdışı üretim temettü gibi)haberin yoktur ama gelip burada hisse düşecek diyorsunuz
    Söyleyin size kim inanır
    Kadir mi
    Oda biraz zor inanır size

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by brokerr Yazıyı Oku
    Hisse düşmanları ortaya çıkmış kimsede onlara cevap vermiyor
    Kendilerince kafalarına göre 10 11 e 12 ye düşer diyenler var hisse bu düşerde çıkarda ama sen hiç bir teknik temel veri paylaşmadan düşer dersen sana buradan ekmek çıkmaz
    Hisseyi yıllarca elinde tutan emektar yatırımcı okur güler geçer
    Salı günü savunma sanayi ihalesinde Asuzu nun olduğundan bile haberin yoktur
    Tarihinin en yüksek yabancı takas oranına ulaştığından haberin yoktur
    Tarihinin en iyi ihracat ını yaptığından haberin yoktur
    Yerli otoya verilen hibelerden teşviklerden haberin yoktur
    2020 ilk çeyrek te piyasa ya açıklanacak türkiye nin ilk ve tek elektrikli kamyonundan haberin yoktur
    Sermaye artırımı zamanı geldiğinden haberin yoktur
    Ve daha bir çok bilmediğimiz olumlu haberlerden (yurtdışı üretim temettü gibi)haberin yoktur ama gelip burada hisse düşecek diyorsunuz
    Söyleyin size kim inanır
    Kadir mi
    Oda biraz zor inanır size

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hepsinden haberim var, ama bu beklentiler daha önce iki sefer daha 14leri görüp 7lere saldı.yine salma ihtimali çok yüksek diyorum..asuzu dusmani değilim...ama ben hissenin karaktetine göre diyorum ki iyi düşünün de alın yada kademeli alın..hisse iki katına gitmiş ortada kar falan daha yokken...ona bakarsan ikinci ceyrekten itibaren kar beklentisi de var ama hala gelemedi gitti o kar bilançosu..dikkatli alım yapın..sn perception dediklerine katılıyorum...ben acemsah gibileri çok iyi biliyorum, yerde 100tl görüyorum deyip de 15lerde milletin eline verdi.sn akrep4444 vardı herkes acemsah şahım sihim derken milletin gözünü açmaya çalıştı herkes dendiğini birakmadi...burada klavye ile devil huster bilirim eskiden beri sonrakiler hep sonradan geldi..biz çok.konusmuyoruz çoğunlukla izliyoruz..kimsenin hakkına girmek istemem ama dikaktli olunmasını söylüyorum..beklentisi var ama çok da adi bir tahtacisi var...bu üçüncü 14lere gelisi..ve saldı yine..uzun vadede beklenti var ama dikkatli olun sonra ağlayan çok oluyor...

5. Şunu da söyleyeyim.. ben ille de duser demiyorum yeni alacaklari dikkatli alım yapma konusunda uyarmak maksatli..belki haddime değil ama para da kolay kazanılmıyor..insanlar colugunun çocuğunun rizkini alıp buralara koyuyor dikkatli olsunlar diye..ben elinde olanlara da bir şey demiyorum..sadece yeni girecek olanlar için..herkese bol kazanc...

6. Evet haberimiz yoktu,hatırlattığın iyi oldu,o zaman daha çok alım yapmak gerekiyor değil mi?Buyrun alın...bu zararla birde sermaye artırımı yaparsa süper olur aman dikkat yaparsa da bu sefer bedelli olur benden söylemesi...
    Herşey çok iyi onun için zarar ediyor şirket değil mi?Bu seneyi en az 30 milyon TL zararla kapatacak şirket...Üzgünüm ama 2022-2023 yılına kadar bu hisseden hiçbirşey beklemiyorum...Borsa endeks 136 bin çok iddialı olmuş bu arada.Asuzu tekrar bir dibini görsün bakalım 136 bin endekste nereyi görecek...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Mademki en az şu kadar rakam zarar gelecek deniyor.Bilançoyu firma ile birliktemi yapıyorsunuz derler ? Lütfen sonradan mahçup olabileceğimizi düşünerek ve insanların kararlarını etkileyebileceğimizide düşünerek dikkatli paylaşımlarda bulunalım.
    Y.T.D.

8. 182 m tl fonda arsa parasi (2014 yilindan) varken bedelli yapabilir mi acaba

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 37/268 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •