Bu spek ne yapmaya çalýþýyo anlamýþ deðilim. Halka arz mý ediyo, yoksa mal mý topluyo? Aracý kurum daðýlýmýndan birþeyler çýkaran var mý ortaklar? Getto hocam nerelerdesin özledik valla bi ses ver.
Bu spek ne yapmaya çalýþýyo anlamýþ deðilim. Halka arz mý ediyo, yoksa mal mý topluyo? Aracý kurum daðýlýmýndan birþeyler çýkaran var mý ortaklar? Getto hocam nerelerdesin özledik valla bi ses ver.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Boþuna heveslenmeyin.oksi toksi 0.79/0.seksi
aslýnda kendime yeni bir eðlence bulmuþ olabilirim bakarsýn bir kere daha alýp/satmak nasýp olursa býrakýp gidebilirim buralarý
yeter da hep ayný spek sanarsýn bize çalýþýyor...o da yoluna baksýn þimdiki ruh halim böyle.
Bu arada bazen düþsün istiyorum bazen çýksýn,gel gitliyim malum.Ama gene bohça bohça aldýmbilge borsacý belki söyler alýp sattýðým yerleri
inanýrmýsýn hiç yok, bazen öyle birden satýyorum alýyorum, bazen uzuun süreler hiiç kýmýldamadan bekliyorum, bir dönem mrmrs'ýma da dert yanmýþtým ky nin dibiyim neyi neden yaptýðýmý anlamýyorum diye, Özetle görüþlerimin referans alýnacak hiçbir yaný yok, misal yarýn sirengünü olsa deðme keyfime, yada düþerse de düþsün belki satar belki beklerim...
Bilanço ne zaman gelecek. Ne açýklayacak haberiniz var mý?
bu 0,7 dolar deðildir inþallahbirim falan yazýnda aklýmýza çýlgýn þeyler gelmesin
![]()
Yer Ýmleri