Hergün +10 +10 gitse olmaz sanki. Bu dönemler çok riskli iyi kar ve çok iyi zarar eden çok olur....![]()
Hergün +10 +10 gitse olmaz sanki. Bu dönemler çok riskli iyi kar ve çok iyi zarar eden çok olur....![]()
Bankalara Bu kadar alim varken , dolarin dusmemesi de garip . Bi dumenler donuyor yine de biz en son duyariz yine
adam lar çarşamba bozup yatırır aldığı kağıdın parasını![]()
Spek 3 yıl önceki spek sanki 12.99, 13.99 yapar geri çekilirdi ibiş....![]()
Sirket kaynakli bi yukselis lazim el skyle gerdege girioz su anda o yuzden geldigimiz gibi duseriz ilk sallantida acilen Katar ihale haberi ya da Mersin ile ilgili bir haber dusmeli . Pandora ise yara artik biraz sayende yine kacirdik treni . Hisse sen icraat yaptin diye artmadi Garanti genel muduru aciklama yapti diye artti , Sizin yatirimcilariniza bi hayriniz dokunmaz mi ne haysiyetsiz insanlarsiniz hepiniz
Koftidende olsa bir haber, açıklama göndermiyorlar. Caferrr Meram üretime geçti diye bi kap atsan olmaz mı....![]()
cemal aga o eski bir liraları unutmadık tahtadaki hareketleri.....
Zirve /2 leri haalan speğe vermedim sabırla bekliyorum güzel yerlerden teslim etcem....
16,44
eski günlerdeki gibi olursa eğer ......
Hem de böyle olağan dışı bir endeks yükselişinde....
16.44
17,44
akşama kapatabilir diye ümid ediyorum ......
Sadece umut işte bizimkisi....
Tabiki tavan da yapsa buralardan satmam o ayrı.....
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yer İmleri