Fitch: Türkiye'nin uluslararası rezervlerindeki iyileşme sürdürülebilir değil- bloomberght.com
Fitch: Türkiye'nin uluslararası rezervlerindeki iyileşme sürdürülebilir değil- bloomberght.com
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Para kazanmak için acele edin
Seçimler mayısta olacak anlaşılan
Ben seçimin normal bir seçim, sürecin normal bir süreç olacağını düşünmüyorum
İstanbul seçiminin benzeri bir süreç olacak, borsayı bayagı köyü etkileyecek bir süreç
Trump seçilmesem bile koltuktan kalmayacağım dediğinde "burası kore,arabistan,türkiye değil" demişlerdi, dışişleride kımamıştı
Cumhurbaşkanı bunlara ülkeyi emanet etmeyiz diye defalarca söyledi, hangi manada söyledi bilen yok, istediğin tarafa çek
Uzun lafın kısası, ben pandemiden beri hep olumluydum, hepte hissedeydim, kısa vade de yani bilanco döneminde 4 daha da olumlu olur 5 dolarları görürsek arkama bakmam. Borsada, seçimde,seçim sonucuda alanların olsun.
Can Ataklı KIZILELMA varken niye f16 için yalvarıyon der.
Benim birader vergileri yatırdım.TÜH der.Bende bekle kampanya gelir garanti demiştim.
Dayanamadı yatırdı.
Ekime kadar borsa dan uzamak gerek bencede.
YTD
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Zaman gerekiyor.
faiz artacak birinde devalüasyon birinde roket formasyonu
IMf ile anlaşma falan ve 1 ayda izleme artı enflasyonunda gevşemesi
Yabancı takibi
4 ay yeter sanırım.
Bu bazda dolar bazlı trendin devamını düşünüyorum.
Yoksa endeks de aylık kırılırsa enflasyonda durup faiz artarsa 1 yıldan fazlada sürünür.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Şunu bir seyredin derim
Euro power benimde favorim.
Yer İmleri