Sayfa 37/200 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1598 madde; 289 - 296 arası.

Konu: DOKTA - Döktaş Dökümcülük

1. kar marjını ve karlılıgın yükselmesi şahane,,tek problem yüksek borç yükü ve ondan mütevellit finansman giderleri,,,zamanla bu iş de yoluna konulur karlılık korunursa uzun vade fiyatı çok yükselebilir,,,bu arada f/k 4,06 olmuş (bist in f/k ortalaması yanlış hatırlamıyorsam 12 civarı),,,yine de yarın tavan olmasını falan beklemiyorum,,,çünkü comdo hiçbir zaman öyle bir kagıt olmadı,,,ytd
    Son düzenleme : tesla; 09-11-2017 saat: 22:42.

2. Tek kelimeyle 10 numara

Yatrım tavsiyesi değildir.

3. Arkadaşlar teknik analiz çalışıyorum.size hediyem olsun.hissem yok.soyle bir çalışma çıktı günlükte.ytd

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    ARTIK BALONCOLARA GÜVEN KALMADI 8-10 SENE ÖNCE OLSA TAVAN SERİLERİ GELMESİ GEREKİR ŞİMDİKİ TAHTA YAPICILAR AC AC %1-2 TAMAA EDİYOR.....BAK TÜPRAŞA 3 KÜSÜR MİLYAR KAR NEYMİŞ BEKLENTİ NİN ALTINDA GELMİŞ ........ BOŞVER YOL UZUN ZAMAN SIKINTISI YOK YÜRÜBE MR&MRS HEDEF BÜYÜK DAĞ.....TAHTACI BENİM MALİYET 544 SENİNKİ KAÇ ...ACEMİLER SIĞ TAHTADA HİSSE SATILMAZ SATIŞA KONUR KARDEŞ TAVSİYESİ...SABAH ACILIŞTA 2097 LOTU PUÇ ETTİ MAL 1 LOTLA 876 GÖSTERDİM SONRA SONRA TEKRAR SATMAYA BAŞLADI ACEMİ GÜN SONU KAZANAN 865 DİRENCİ HERKEZ ÖYLE SATARSA ...................YTD

6. geçmiş yazılarıma bakarsanız millet battı derken ben comdo çok iyi noktalara gidecek demiştim ve haklı çıkıyorum..
    asıl bomba yıl sonu bilançosunda olacak ,çünkü 3. çeyrekte fabrika otomotiv fabrikalarının çoğunun bakımda olması nedeniyle comdoda(döktaş) bakıma girdi ve yaklaşık 20 gün çalışmadı..yıl sonu karını ben şahsen 100 üstü bekliyorum,inşallah yanılmayacağım..zaten az hisse var olan da satmakta çok nazlı davranıyor,inşallah çok daha iyi noktalara gideceğiz...

kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp kişisel görüştür kendi aklınızı kullanın...

7. Agustos ayi reviryon ve yillik izin sanirim 1 ay kadar eksik çalışılıyor.kişisel görüşüm artık bu seviyelerde tutamazlar

SM-J320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Parasını büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
    Sizi liste başına aldım zamanı gelecek helallesecegiz ama ben DEİSTİM

8. f/k çok düşük kaldı, piyasa oyuncuları ve uzuncular buna kayıtsız kalmaz. Özellikle de esas faaliyet karı sürekli olarak yükselirken,,,4. çeyrek için, ne kadar hoşumuza gitmese de, comdonun satışlarının yaklaşık %80 i yurtdışı oldugu için kur etkisinden dolayı da bir artış beklentisi olacaktır. sıg bir tahtada bizi ilginç seanslar bekliyor diye düşünüyorum,,,ytd

Sayfa 37/200 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •