vay be patron senden habersiz operasyon yapıyorlar hissene insanlar zarar ediyor
vay be patron senden habersiz operasyon yapıyorlar hissene insanlar zarar ediyor
Patron süper sahip çıkıyor tahtasına. Satanlara bakarsanız YATIRIM FİNANSMAN ATA patron grupları gibi hep aşağıya baskı hep baskı pres. Başka eylemi yok ki zaten.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bryatlarınızı kaptırmayın, dustukce alıyorum, basit bir degerleme 80 diyor zaten, ytd
Boruya 15 falan dense anlarimda yatırım herkes dokulmeden zor tabi benim sallamasyon görüşüm. Yatırım tavsiyesi değildir.
SM-A700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk çeyrek karı, sermayesinden fazla olan bir şirket . ikinci çeyrek kar buna yakın açıklanırsa; kırklı rakamlardaki fiyat çok ucuz kalabilir.
Bundan dolayıdır ki; üç vakte kadar fiyat artar diyorum.
Bunu yazarken Hoca Nasrettin'i rahmetle anmak istiyorum. Hani borçlusuna ,yol kenarına diken dikeceğim, dikenler bir iki yılda yetişir. koyunlar yolda geçerken dikenlere takılır. Yünleri dikenlerden toplar eğirip iplik yaparım. çorap örer ,pazarda satar borcunu öderim.....
Hırsından öfkesinden çıldırmak üzere olan alacaklı gülümseyince, seni köftehor seni duydun peşin parayı nasılda gülersin der.
Bizimki fıkradaki alacaklı kadar kötü değil diye düşünüyorum
Asla yatırımcı tavsiyesi değildir.
Yer İmleri