Artan

196,10 9.98 10:00
38,00 8.82 09:55
16.300,00 8.81 10:00
95,30 8.3 09:55
2.121,00 4.69 10:00
Artan Hisseler

Azalan

15,64 -7.02 10:00
12,41 -5.84 10:00
273,50 -5.69 09:55
70,00 -5.28 09:55
6,04 -4.58 10:00
Azalan Hisseler

İşlem

155.867.155,75 10:00
134.615.934,55 10:00
130.014.042,68 10:00
113.249.001,00 10:00
112.070.284,85 10:00
Tüm Hisseler
Sayfa 370/930 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Viop - XVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Evlere misafirliğe gitme azalmıştı hepden azalır. Çok eskiden eve gelip tencere tava satanlar vardı, kapıya gelip pazarlama da biter.

Internet reklam sektörü de yükselir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evlere misafirliğe gitme azalmıştı hepden azalır. Çok eskiden eve gelip tencere tava satanlar vardı, kapıya gelip pazarlama da biter.

Internet reklam sektörü de yükselir.
    Sn. Ariston şuan ayakta kalan tek sektör online satış ve üretim bağlantısı olan firmalar.Online satışyapılan ürünlere de bakmak lazım gerisi bu yılı sağlam zararla kapatır. Kimse bu arada ev araba, giyime fazla para harcayacağını zannetmiyorum.Sağlam ihracat bağlantısı olmayan ve döviz açığı olan bütün firmalar havu atar gibi.
    Swap işinde de teminat oranı artınca firmaların döviz borçlerınıhedge etme şansı kalmadı. Viopta Dövizde MB piyasada yok. Doviz pozisyonlarında bir tek garanti yatırım shortların yükünüçekmişoda ciddi zarar yazıyor, ptlamasa iyi.
    Yani 2020 sanay sektörü için çok zorlu geçecek gibi.
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

3.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Sn. Ariston şuan ayakta kalan tek sektör online satış ve üretim bağlantısı olan firmalar.Online satışyapılan ürünlere de bakmak lazım gerisi bu yılı sağlam zararla kapatır. Kimse bu arada ev araba, giyime fazla para harcayacağını zannetmiyorum.Sağlam ihracat bağlantısı olmayan ve döviz açığı olan bütün firmalar havu atar gibi.
    Swap işinde de teminat oranı artınca firmaların döviz borçlerınıhedge etme şansı kalmadı. Viopta Dövizde MB piyasada yok. Doviz pozisyonlarında bir tek garanti yatırım shortların yükünüçekmişoda ciddi zarar yazıyor, ptlamasa iyi.
    Malesef öye, Arçelik Beko da TV de kendi online satışının reklamını yapmaya başlamış. Eskien online kanal alternatif pazarlama olarak isimleniyordu, artık ana perakende pazarı olabilir bir çok sektörde.

Mesela Paşabahçe internet sitesi kötüydü onların da iyileştirmesi lazım.

Bu arada sanal alem sözü de değişebilir, baya baya gerçek olmaya başladı.

Şimdi baktım online mağaza açmışlar.
    https://www.pasabahcemagazalari.com/...arliklar/k-268

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef öye, Arçelik Beko da TV de kendi online satışının reklamını yapmaya başlamış. Eskien online kanal alternatif pazarlama olarak isimleniyordu, artık ana perakende pazarı olabilir bir çok sektörde.

Mesela Paşabahçe internet sitesi kötüydü onların da iyileştirmesi lazım.

Bu arada sanal alem sözü de değişebilir, baya baya gerçek olmaya başladı.

Şimdi baktım online mağaza açmışlar.
    https://www.pasabahcemagazalari.com/...arliklar/k-268
    Benim kafamda çözemediğim ve en büyük sıkıntı da hizmet sektörü oluşturuyor. İşsizlik had safaya gidecek ve online satış hizmet sektörüne çok büyük darbe vuracak, bu da halkın büyük çoğunluğunun alım gücünü yitirmesi anlamına geliyorki, bu da büyüme yakım zamanda olmayacağı anlamına geliyor.
    Bunu çözecek yöntemihala kafamda canlandıramadım, geleceğe bu yüzden olumlu bakamıyorum. (Bir ara trump bu nedenle amazona takmıştı).
    Sizin bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum.
    Tskler...
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

5.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Benim kafamda çözemediğim ve en büyük sıkıntı da hizmet sektörü oluşturuyor. İşsizlik had safaya gidecek ve online satış hizmet sektörüne çok büyük darbe vuracak, bu da halkın büyük çoğunluğunun alım gücünü yitirmesi anlamına geliyorki, bu da büyüme yakım zamanda olmayacağı anlamına geliyor.
    Bunu çözecek yöntemihala kafamda canlandıramadım, geleceğe bu yüzden olumlu bakamıyorum. (Bir ara trump bu nedenle amazona takmıştı).
    Sizin bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum.
    Tskler...
    Tek Tek'de Mehmet Göçmen vatandaşlık maaşı önderdi ben yakalayamadım. Kamu demek tekrar dağıtım demek. Herkese atıyorum 500 TL maaş bağlanır, 5 kişi 2500 TL ile geçinir bekar kalmak cezalandırılmış olur ama tutar ne kadar olmalı bilemiyorum. Ücretsiz hizmet vermek israfa da yol açabilir, parasını iktisatlı harcayan ölmeden yaşar.

Beni 500 TL kesmez diyenler gerçekten çalışmak için niyetlidir, sürekli kendini geliştirir ve üretken olur.

Herkesi memur yapıp 500 TL maaş bağlamak da mümkün, günlük hayatta kurallara uymayanların maaşı bir süreliğine kesilir, bazen çok saçma kurallar oluyor uymanın bir getirisi olmalı. O tabi devletin özel şirketler için taşeron olması gibi bir urum doğurabilir. Her zaman iş olmuyor, özel sektör çalışan lazım oldukça kamudan şu nitelikde 100 adam lazım deyip adam ister, daha fazla kazanmak isteyenler başvurur. Devlet evde yarım saat spor yapacaksın seklinde kurallar da koyabilir, sonradan 1984 e döner iş. Yalnız en zenginin de bu sisteme katılması lazım ki kurallar sadece alt tabak için geçerli olması.

6. Dusuk segmentlere bir sey diyemem . 10 gun once bayideki test surusu yapilan araba icin sozu kestik . merkezin belirleyecegi fiyati bekliyorduk .. gecen hafta geldi teklif aracin satisini almadan once 3 kisi aradi . 2 kisi 2500$ 1 taneside 3000$ kar teklif etti . Bayinin soyledigi 8. aya kadar gelecek olan arabalarin hepsi satilmis .. Burasi Turkiye, suan iphone 12 ciksa ve turkiyeye gelse millet virusu birakir kuyruga girer .
     Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7. 2019 2020 mart satış karşılaştırması tek artan türkiye

Karantina dağılınca rekor kırmaya devam eder, ötv matrah güncelleme gelmesi lazım ama.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Dusuk segmentlere bir sey diyemem . 10 gun once bayideki test surusu yapilan araba icin sozu kestik . merkezin belirleyecegi fiyati bekliyorduk .. gecen hafta geldi teklif aracin satisini almadan once 3 kisi aradi . 2 kisi 2500$ 1 taneside 3000$ kar teklif etti . Bayinin soyledigi 8. aya kadar gelecek olan arabalarin hepsi satilmis .. Burasi Turkiye, suan iphone 12 ciksa ve turkiyeye gelse millet virusu birakir kuyruga girer .

8. Kriz nakit icin firsattir .. Beyaz esyalarida yenilemek istiyordum buzdolabi ,camasir makinasi , kurutma makinasi , bulasik makinasi ,firin. Boschdan etiket fiyatlarinin %50 sini bile vermeden aldim 2 parca fiyatina 5 parca almis oldum . Hatta ustune birde 6 taksit yapalim dediler onu istemedim .
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    2019 2020 mart satış karşılaştırması tek artan türkiye

Karantina dağılınca rekor kırmaya devam eder, ötv matrah güncelleme gelmesi lazım ama.

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 370/930 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •