Sayfa 370/375 İlkİlk ... 270320360368369370371372 ... SonSon
Arama sonucu : 3000 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1. Genel Kurul Yetkisine sahip TMSF Fon Kurulu, 2023 yılı bağış ve yardım üst sınırını 599.000.000 TL olarak belirlemişti. Şirketimizin 2023 yılında yaptığı enflasyon muhasebesi uygulanmamış bağış ve yardım tutarı (Büyük çoğunluğu Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen ve on şehrimizi doğrudan etkileyen depremle ilgili olarak, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) yapılmıştır.) 598.707.312 TL'dir.

06.06.2024 tarihli kararı ile Genel Kurul Yetkisine sahip TMSF Fon Kurulu, Şirketimizin 2024 yılı içerisinde yapacağı bağışların üst sınırını 50.000.000 TL olarak belirlemiştir.

2024 yılı için onaya sunulacak bağış ve yardım limiti olan 50.000.000 TL, faaliyetlerimizin devam ettiği yörelerdeki köylerin, okulların, camilerin, hastanelerin, köy yollarının geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve yörede yaşayan halkımızın eğitim ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kullanılacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

2. Koza Altın Çukuralan Altın Madeni İDK toplantısı 12 Temmuz'da gerçekleştirilecek

10/06/2024 06:24:45

Koza Altın tarafından yapılması planlanan Çukuralan Altın Madeni 500 bin ton/yıl kırma eleme tesisi projesi ile ilgili ÇED raporu İDK toplantısı 12 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"İZMİR ili DİKİLİ ilçesi sınırları içerisinde KOZA ALTIN İŞLETMLERİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan ÇUKURALAN ALTIN MADENİ 500.000 TON/YIL KIRMA ELEME TESİSİ projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliği'nin 11. maddesi kapsamında Bakanlığımıza sunulmuş olup, inceleme değerlendirme süreci başlamıştır. Proje ile ilgili olarak 12/07/2024 tarihinde İDK toplantısı gerçekleştirilecektir. Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu https://eced-duyuru.csb.gov.tr/eced-...uyurular.xhtml adresinde yer almaktadır "

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    Foreks
    Metals Market
    Montel News
    Foreks Twitter

3. Sayın Cinali, bugün gelen Kap’ta Kozaa’nın bağlı ortaklığı Atp İnşaat paylarının 1,750 milyar TL’ye Koza İpek A.Ş.’ye satılmıştır, diyor. Olumlu bir gelişme mi?

Alıntı Originally Posted by Serkan1907 Yazıyı Oku
    Sayın Cinali, bugün gelen Kap’ta Kozaa’nın bağlı ortaklığı Atp İnşaat paylarının 1,750 milyar TL’ye Koza İpek A.Ş.’ye satılmıştır, diyor. Olumlu bir gelişme mi?
    Alan çatı şirketi olduğundan bir etki beklemem şahsen,
    Ama bir hazırlığın öncüsü olabilir,
    Şahsi görüşüm olup yatırım tavsiyesi taşımıyor,
    Sağlıklar

5. TMSF in bünyesinde bulunan şirketleri çalıştırıp kar etmek gibi bir amacı yoktur.El konulan şirketlerin varsa
    idari,teknik finalsal sonunlarını çözerek,rehabilite ederek satmak gibi bir amacı vardır.Temel amaç hazineye
    kaynak aktarmaktır.TMSF bünyesinde bulunan ,göz kamaştıran KOZAL ı almak için yanıp tutuşan yerli ve yabancı şirketler
    var.Dünya ölçeğinde bunun gibi şirketlerin 100 milyarlarca dolar ile fiyatlandığı aşikardır.Bizim şirketin PD an itibari ile 2 milyar doların altındadır.KCHOL in geçtiğimiz aylarda YKBNK ı satacağız yattı çamura battı habeleri ile ahali tamam koça gidiyor algısına kapıldı.
    Ancak banka satış görüşmeleri durduruldu haberi ile hüsrana uğratıldı.Bugün olmazsa yarın,bu sene olmazsa seneye bu satış haberlerini duyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Y.T.D

6. Orta vade icin 40 tl hedefle buralardan maliyet yapilabilir. Benim maliyet yukarilarda kaldi. Elimde bosta kullanmadogom nakit olsa an itibari ile 22 tl den 40 tl hedef fiyatla alim yapardim.

Ytd

Selamlar,

Son 1 ay içerisinde yani Temmuz başından bugüne yatırım fonları satarken (yaklaşık 17M adet), Citi topluyor (yaklaşık 25M adet)gibi görünüyor takasta.

Dikkatimi çekti durum, bilmediğimiz bir haber mi var acaba? Ya da birileri pozisyon değiştiriyor olabilir mi?

Göreceğiz bakalım önümüzdeki süreçte,

Saygılar,

Resmi gazete

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 370/375 İlkİlk ... 270320360368369370371372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •