Sayfa 371/1000 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. Sayın Yemekci dünkü pastalar için çok teşekkürler.
    TSKB viop pastasini bugünde paylaşabilirseniz sevinirim. Çok teşekkür ederim. Dün shortta kalmıştım güzel kapattım . Bugünde longda kaldım

Faiz artırması akpyi artırmaması ekonomiyi zora sokacaktı.

Doların yükselişine bahane bulunur ve seçmen konsolide edilir. Biden derler yaptırım derler dış güçler derler hepsi olacak zaten.

Faiz artırımı iflasları hızlandırır, işsizliği artırır. Şu an kendi tabanı çok şükür deyip çalışıyor. İş beğenmeyen insanlar değil. Ama iş seçmemesine rağmen işsiz kalacak kitle işte o akpyi indirecek tayfa. Bu da er geç olacak.

kıyamet kopsa yüzde 30 tabanı var asla vazgeçmiyor diyoruz ya. Heh onlardan başka kimse akpyi indiremez.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

faiz artmiyor diye borsami duser bunlarida gorduk...bist degil kumarhane normal isleyen ekonomilerde borsa yukari olur faiz artirimi borsayi asagi surukler her sey degisti yan tahtalar gibi borsanin altin kurallari bu sene yeniden yaziliyor

4. teb taşınmaya başlamış.
    lakin uzunları boca edip,
    daha düşükten diğer vadeyi lönklemeyi neden düşünmüyor, ilginç.
    çok centilmence davranıyor.
    belki de piyasaayı bozmaktan korkuyorlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Vicente nerdesin yavrucum yalan dedin mi aklıma badem vicente geliyor artık .
    yav vicente de diğerleri gibi Bayan olabilir , fazla da kırmak bükmek istemiyorum.
    Gelince yaz bana ona göre bükücem seni .:
    Hal 10 kademe kendine ayak üstü ısc soktunya bugun rahat uyursun , gerçi sen alışıksın kazıkla uyumaya

6.  Alıntı Originally Posted by alex10 Yazıyı Oku
    Sayın Yemekci dünkü pastalar için çok teşekkürler.
    TSKB viop pastasini bugünde paylaşabilirseniz sevinirim. Çok teşekkür ederim. Dün shortta kalmıştım güzel kapattım . Bugünde longda kaldım

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    faiz artmiyor diye borsami duser bunlarida gorduk...bist degil kumarhane normal isleyen ekonomilerde borsa yukari olur faiz artirimi borsayi asagi surukler her sey degisti yan tahtalar gibi borsanin altin kurallari bu sene yeniden yaziliyor
    Titanik batarken güvertede orkestra müzik çalıyordu.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Bugun vakalar 500 bini de gececek galiba

Sayfa 371/1000 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •