Hayırlı olsun. Tahsis No çıktı ise haftasına ilk ödeme TC no ile seçtiğiniz bankaya gelir. Tahsi No son hanesine bakarak maaş gününü öğrenebilirsiniz. önce maaş gününe kadar olan kısım, sonrasında 1 maaş TC noya geliyor.
ben de bugün aynı süreci yaşıyorumilk maaşım yarın hesapta.
Süreci "Emekli günlük ödeme" uygulamasından takip etmek daha sağlıklı oluyor.
Üstad Selam;
Hizmet birleştirme yaptınız mı siz?
Zamanında kuruma birleştirme dilekçesi için gitmiştim, memur üstünkörü bakıp zaten birleştirilmiş dedi.
e-Devlet'de "Çalışma Hayatım" sekmesinde tamam, kalan prim günü görünüyor(yani 4/A+4/B toplanmış) ve ulaşılması gereken prim günüden düşülmüş fakat
Detaylı hizmet dökümü sayfasında 4/a , 4/b , 4/c ve diğerleri ayrı birer sekmede göründüğü ve prim günleri de toplam değil her biri ayrı gösterildiği için içime kurt düştü acaba gerçekten primler birleştirilmiş mi ve gidip bir daha "Hizmet birleştirme dilekçesi vermek istiyorum" demek gerekli mi?
e-Devlet'ten yapılabiliyor ama şimdilik ilerlemedim.
Birinden duyduğuma göre "Gitsen de yapmazlar, o eskidendi, emeklilik dilekçesi verdiğinde zaten birleştirecekler" demişti.
Bir de sizden fikir almak istedim.
Syg.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
sizin maaş 1 kasımdan itibaren geçerli olacak ilk etapta 24 günlük ödeme gelir. sonra 25 kasım itibari ile 1 maaş yatar. yani kasım ayı içerisinde hemen hemen 2 maaş alırsınız.
emekli günlük ödemeden takip edin. bankadan çekilebilir yazdığında gidip çekebilirsiniz. paranın yattığı haber verilmiyor. edevletten kontrol etmek gerekiyor.
Yer İmleri