Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3776 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    hadi hayırlı olsun dostum. Benim süreç uzun sürecek gibi. aile şirketimizin ortağı gözüktüm yıllarca o nedenle her iş değiştirmek için boşluk verdiğim de orada bağkur başlamış. Onları ödemedim sıfırlattım ama çok iş yeri, bağkurun bu durumu, yedek subaylık vs derken süreç birkaç ay daha sürebilir. Umarım bir yerlerde uzun süre takılmaz.
    Üstad Selam;

Hizmet birleştirme yaptınız mı siz?
    Zamanında kuruma birleştirme dilekçesi için gitmiştim, memur üstünkörü bakıp zaten birleştirilmiş dedi.
    e-Devlet'de "Çalışma Hayatım" sekmesinde tamam, kalan prim günü görünüyor(yani 4/A+4/B toplanmış) ve ulaşılması gereken prim günüden düşülmüş fakat
    Detaylı hizmet dökümü sayfasında 4/a , 4/b , 4/c ve diğerleri ayrı birer sekmede göründüğü ve prim günleri de toplam değil her biri ayrı gösterildiği için içime kurt düştü acaba gerçekten primler birleştirilmiş mi ve gidip bir daha "Hizmet birleştirme dilekçesi vermek istiyorum" demek gerekli mi?
    e-Devlet'ten yapılabiliyor ama şimdilik ilerlemedim.
    Birinden duyduğuma göre "Gitsen de yapmazlar, o eskidendi, emeklilik dilekçesi verdiğinde zaten birleştirecekler" demişti.
    Bir de sizden fikir almak istedim.
    Syg.

Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Üstad Selam;

Zamanında kuruma birleştirme dilekçesi için gitmiştim, memur üstünkörü bakıp zaten birleştirilmiş dedi.
    e-Devlet'de "Çalışma Hayatım" sekmesinde tamam, kalan prim günü görünüyor(yani 4/A+4/B toplanmış) ve ulaşılması gereken prim günüden düşülmüş fakat
    Detaylı hizmet dökümü sayfasında 4/a , 4/b , 4/c ve diğerleri ayrı birer sekmede göründüğü ve prim günleri de toplam değil her biri ayrı gösterildiği için içime kurt düştü acaba gerçekten primler birleştirilmiş mi ve gidip bir daha "Hizmet birleştirme dilekçesi vermek istiyorum" demek gerekli mi?
    Birinden duyduğuma göre "Gitsen de yapmazlar, o eskidendi, emeklilik dilekçesi verdiğinde zaten birleştirecekler" demişti.
    Syg.
    yok ben hizmet birleştirmesi yapmadım. 4B de 0 günüm var. Birkaç kez giriş çıkışım görünüyor ama hiç ödemediğim için o günleri iptal ettirmiştim daha önce. 4C ise asteğmenlik sürem var.
    8000 gün civarında 4A var bakalım süreç nasıl olacak
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Üstad Selam;

Syg.
    Hizmet cetvelinde tüm hizmetleriniz tarih prim hepsi sıralı ve doğru ise birleştirme yapılmış demektir. Dilekçeye gerek yok...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •