Baþvuru yaptýðýn aydan sonraki ayýn 1 itibariyle sayaç çalýþýyor , atýyorum maaþ gününüz kasým 18 olsun , 18 gün için günlük ödeme adý altýnda 17 günlük maaþ + peþin de 1 tam maaþ yatýyor...Yani yine 1,5 maaþdan fazla para kasýmda hesabýnýza yatmýþ olur...
Bu 4A-B için geçerli kural..4C konusunda bilgim yok...
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
hadi hayýrlý olsun dostum. Benim süreç uzun sürecek gibi. aile þirketimizin ortaðý gözüktüm yýllarca o nedenle her iþ deðiþtirmek için boþluk verdiðim de orada baðkur baþlamýþ. Onlarý ödemedim sýfýrlattým ama çok iþ yeri, baðkurun bu durumu, yedek subaylýk vs derken süreç birkaç ay daha sürebilir. Umarým bir yerlerde uzun süre takýlmaz.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Ýlk baþtaki gibi olmaz, yine de çok girdi çýktý, çok süre demek. 3-4 ay sürebilir. Aktif çalýþma hayatýnda olduðun için çok da önemli deðil. Sonuçta baþvurduktan sonra süreç baþlýyor.
Ben psikolojik rahatlýk açýsýndan erken bitmesine sevineceðim. Ayrýca dýþarýdan saðlýk ödemesi gibi yan faktörler de var. Benim için sürecin erken bitmesi, maddi açýdan ziyade psikolojik faktörler nedeniyle önemli.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri